Ege_mommyy_11 Kızlar öğlen yürüyüş yapıorum ama kısa mesafe 3 4 bin adım kadar akşam da çıkıorum 2 bin adım kadar ama akşamki yürüyüşte bebek ağırlığı oluo sanki düşcek gbi tutarak gidiorum ağrı yok ama düşecrk hissi oluo neden acaba size de oluo mu
alparslangur Ege_mommyy_11 kaç haftalıksınız acaba bende bazen yürürken falan çok aşağıda hissediyorum
aslanprenses_ Ege_mommyy_11 ben 30. Haftadayım bebeğimin duruşuna bağlı yürüyüşlerde zorlanıyorum. Günlük 10 bin adımı tamamlıyorum hep. Kızım ben yürürken hareket ediyorsa canımı çok acıtıyor. Ben de dinleniyorum o anda biraz ya da yürüyüşü biraz erteliyorum dinleniyorum 🥰
Ege_mommyy_11 alparslangur 26+4 üz bebek hareketleri yukarıda ama yürürken aşağıda gbi oluo anlamadım
alparslangur Ege_mommyy_11 Bizde 28 haftalık olduk aynı durumu yaşıyorum. Eğilip kalkıp bir iş yaptığımda da aynı oluyor
Aslanmommm Ege_mommyy_11 o aylarda da oluyodu ama benim riskli gebelikti doktoruma söyleyince yerimden kalkmıcağımı sadece lavaboya kalkıcağımı söyledi şimdi de öyle hâlâ kalkmıyorum 36 haftalığız
Ege_mommyy_11 alparslangur o zaman bu durum normal bebek ağırlaştıkça anne yoruldukça olabilen birşey
Ege_mommyy_11 aslanprenses_ bende ağırlık hissedince duruorum yada adımımı yavaşlatıorum dedim acaba yürüyorum zorlanıo muyum yani yürümemem mi lazım o mu iyi gelmio açılıo mu yoksa
Ege_mommyy_11 Aslanmommm benim gebeliğimde risk yok tüp bebek sadece ama doktoruma sormaya korkuorum valla ona kalsa hasta muamelesi yapıo bana
aslanprenses_ Ege_mommyy_11 ben 3. Ayımdan beri her gün mim. 10 bin aldım atıyorum. Haftada 4 5 yüzüyorum şu anda. Hareket etmesem iyice şişeceğim. Doktorum kendini yormadan yap dedi.
Ege_mommyy_11 aslanprenses_ bende başından beri yürütüm 20 bin adımlara çıkıodum ben üstelik plesantam aşağıdayken doktor değiştirdim şuanki dr. Biraz pimpirikli