Cinsiyettahminidolunayes Benusi6535 yaz bilgileri Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
Benusi6535 Cinsiyettahminidolunayes Anne doğum tarihi 26.05.1999 Baba doğum tarihi 04.061994 Son adet 26 haziran İlk beta 50
Benusi6535 Cinsiyettahminidolunayes tamam çok teşekkür ederim 🥰pazartesi kontrolüm var zaten ozaman resim yollarim zaten 12 haftalik oluyoruz ozaman tam
Ay_senurd6 TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ? SÜPRİZ OLCAK BENİM İÇİN AMA TAHMİNLERİNİZİ MERAK ETTİM 🩷🩵🌸🌟🙋🏻♀️ ( 13+4)
Ay_senurd6 Aysenrr35 TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ? SÜPRİZ OLCAK BENİM İÇİN AMA TAHMİNLERİNİZİ MERAK ETTİM 🩷🩵🌸🌟🙋🏻♀️ ( 13+4) Banada bakar mısınız
Figenecer Cinsiyettahminidolunayes bugün gittim de doktora ultrason kagidi çok bişey belli etmiyo kıza benzettim ddi 17 hafta 1 gunluk görünüyor onda bende 17 hafta 4 gunluk fotoda yine anlrm derseniz atim daha erkn pozisyon tam net
Cinsiyettahminidolunayes Figenecer at bakmaya çalışim Gostermiyo zaten kiza doneeck Resim bi goremedim sende ya
Cinsiyettahminidolunayes Figenecer at bakmaya çalışim Gostermiyo zaten kiza doneeck Resim bi goremedim sende ya
Figenecer Cinsiyettahminidolunayes Attim dedgm gbi ben hiç bisey anlmdm sözüm ona özel hastane resimler böyle vala bnde anlmdm en son detayliya kaldık😃😃