Ay_senurd6 Aysenrr35 TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ? SÜPRİZ OLCAK BENİM İÇİN AMA TAHMİNLERİNİZİ MERAK ETTİM 🩷🩵🌸🌟🙋🏻♀️ ( 13+4) Banada bakar mısınız
Mervemurat01 Zeynooooooo ikili tarama sonuçlarından anlıyor musunuz rica etsem bakar mısınız ? NT 1.6 mm CRL 66 mm . 13+0 haftası
Cinsiyettahminidolunayes Zeynooooooo bakarim da Resim açılmadi bende. Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
Bekledigimmucizemm Mervemurat01 nt sanırsam ense kalınlığı 2 mm altında olması normal 2 mm üstü tehlikeli
karaguzelirem_ Valla iki bacak arasına baktığım da direk görüp anladığım erkek oluşu bence kesin erkek, sağlıkla gelsin 😊
OZbanaz03 Cinsiyettahminidolunayes 01.04.1989 eşim 01.01.2000 benim 08.07.2023 son adet tarihi Beta 501 öğrendiğimde suna 9+3 Bana da bakabilir misin abla
Mervemurat01 Cinsiyettahminidolunayes buyurun grafik bu şekilde diğer ölçüleri zaten yukarıda belirtmiştim 🙏
Cinsiyettahminidolunayes Mervemurat01 grafik bu degil Bunlar papp ve beta hgc Grafik tablo kismi olcak