Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🤗 Haftadayız sağlık ocağındaki ebemiz bizi biraz kayda geç almış. Bugün aradığımda pazartesi gel yapalım aşını dedi. Normalde 18 de yapıyoruz filan dedi anlamadım. Sizce geç mi kaldım? Sizler kaçıncı haftada oldunuz?
Tazeeeanneee123 Yenianneperci35 kız ben 2 gün önce oldum 31. Haftadayım tek doz aldım doğumdan sonra 2. Doz alıcam geç oldum ama bir sorun teşkil etmiyor dedi doktorum
Honeyss Yok Cnm ben burda ilk dozu 20.haftalarda olan gördüm bence sorun olmaz ben 1.dozu 19da oldum 2.dozu pazartesi oldum
Yenianneperci35 Tazeeeanneee123 yaaa ne güzel:) evet doktor biraz daha esnek bu konuda bana da her sağlıkocağı farklı ilerliyor demişti:) çok teşekkür ederim🌸🙏🏻
aslanprenses_ Yenianneperci35 ben yurt dışındayım 30. Haftamdayım ve bugün gittim oldum aşıyı. Doktor yapmamız gerek dedi ve geç filan demediler. 34. Haftada 2. Dozu olacağım. Geç kalmadın 🥰
SNurays Yenianneperci35 ben 20 deyim normalde 19 ama bebek bir hafta önde hemşireyi aradım bu hafta gel yapalım dedi geç falan demedi yani
_Kubraaa_ Yenianneperci35 yoo ne alaka. Bende birinci tetenoz aşımı 21.haftamda oldum. İkinci tetenoz aşımı 25.haftamda oldu . Normal yani böyle olmalı
Minigininannesi Yenianneperci35 ben 28de tek doz oldum doktorum öyle istedi. Bence doktorunuza danışın haftalarini