Esrabz Selam yol arkadaşlarim, burda daha düne kadar merakla doğum hikayelerini okuyordum bugün yazmak bana nasip oldu. 2 gün önce sabah kalkip işime gittim ve dayan Esra son bir haftan kaldi diyordum. İşe gittikten 1 saat sonra ufak bi kanamam oldu ve şok oldum. Hemen eve uğrayıp hastane cantami alip hastaneye gittik. Dedimki durdurular doğumu dinlen felan derler bi gittim kızlar 3 4 cm açıklık doğum baslamis yatış yapiyosun dedi doktor. Ben şok oldum ama Allah soğuk kanliligini veriyo gercekten. Doğumhaneye gittim sancim hiç yoktu taki 5 cm aciklik olana kadar. Hep yürüdum zaten oturamiyosunuz ☺ benim sancilarim biraz farkli oldu hiç düzenli degildi orta şiddette basladi ve direk dogum sancısına geçti ve hazirliklar yapildi ve doguma geçildi tam açıklıkla. Kizlar dayanamiyorum kurtarin beni noktasina geldiğiniz an doguruyorsunuz ☺tam dedim dayanamıyorum o anda 3 saglam ikinmayla paşami kucagima aldım ve hersey bitti hiç ağrı aci cekmemis gibiydim herseyi unutuyosunuz. Gelelim tavsilerime; ben dogum konusunda hiçbir egitim alamadim son ana kadar calisitigim icin ama arada videolara bakiyordum son 1 2 hafta squat yaptim ve her işimi kendim yaptim isime gittim. Eşim doguma girdi en büyük destekcimdi. Ben 3 buçuk saatte dogum yaptim kizlar korkmayin sunu çok iyi anladım dayanabileceginiz kadar aci yasasiyosuz kendinize inan gercekten Allah gücünü veriyor. Şuan tek sıkıntım bebeğim sağlıklı ama 36 haftalik olduğu için gozlem altinda kuvezde 1 hafta kalacak.inşallah bebeklerimizi biran once hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz sevgiyle kalin ❤
GokceGenc Esrabz hoşgeldi bebişiniz allah analı babalı buyutsun cnm ne gzl bi dogum olmuş.. bebişinizde hemen kuvezden cıksın inşallah 😘🥰 darısı bizim başımıza 😊
Esrabz Selinnar ben bile bu kadar ceval olduğunu bilmiyordum inan. Ama bi tavsiyemde bebeginizin durumu sizin durumunuz neye musaitse dogum sekliniz ona uygun olsun.
Deryadeniz63 Esrabz benimde ayni sorunum var 38 haftalik etmeye calisioz suanda 36+5 haftaligiz 2500 dedi doktorum Seninde insallah bebissin tez zamanda kuvezden cikar kucagina almayi nasp eder allahim 🙏🏻🙏🏻
Asminsmom2 Esrabz yaa doktorun biraz pimpirikli sanırım 36da nefes sıkıntısı yoksa genelde anneye veriyorlar hatta ben şuan 35+6yim 36dan sonra dogururum diyordum şimdi bi düşündümm 😦
Esrabz Asminsmom2 ya bilemiyosunki belkide hiç gerek yoktu kuveze ama aldılar. Yok erken doğum dediler yok normal doğum bebek yorulmus solunumu duzensiz dediler. Çaresiz onlara guveniyosun
Ezgi14 Esrabz gecmis olsun canm insallah bir an once kavusursunuz. Kac kiloydu bebegin acaba. Benm de 36 da dogum yapma ihtimalim var korkuyorum biraz 😔