Mucizeee20 Kızlar idrar enfeksyonu yaşayan vardı gebelikte kaşıntı yanma sürekli geçmiyor sürekli iç çamaşırı değişmeme rağmen temiz tutmama rağmen doktor ilaçda yazdı ama fayda yok
Mavisim3457 Mucizeee20 Bol su içmek. Su içtikçe için temizlenir. Cranberry yemek diğer adı kızılcık. Karnabahar da tavsiye ediliyor. İç çamaşırına NİOLİ YAĞI 1 2 damla damlatman kafi.
Aysenrr35 Mucizeee20 benim de aşırı vardi kaşıntı beni mahvetmişti cok fazla su içerek azaldı enfeksiyonum akıntım durdu
GlstnMrt Mucizeee20 ya şuan aynı rahatsızlikla uğraşıyorum sabahtan veri geberiyorum aşırı derecede idrarda yanmam var tuvalete cikiyorum ama hiçbir şekilde idrar yok ama var gibi bı öneri varsa bana da söyleyin geberiyorum ağrıdan
Bebisbg34 Aayssee1323 tuvalete cok cıkma isteği işiyemiyorumda tam anlamıyla sankı hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum agrı sızı yok ama hep tuvaletm varmış gbi hissediyorum sizce neden ?
Aysenrr35 GlstnMrt bol bol su tüketin nioli yağı öneriyorlar ama Allah sifa versin inşallah atlatırsınız