Evet kızlar başlıyorum…
40.haftada daha bebis ortada yok doktorum o hafta tatile gideceğini 15 gün olmayacagini söyleyip sunisanciyla doğuma alalim diyip bana gün verdi evet hersey harika saatlerce evin içinde deli gibi yürüyorum plates topuyla hareketler yapıyorum acilmam olsun diye neler yapıyorum ama neyse gün geldi çattı suni sanci aldım yine hersey süper gülüyorum falan sancim yok fazla yani girip çıkıyor taki o muayneye kadar doktorum geldi beni muayneye ederken dogum hızlansin diye kesemi patlattı ben orda bittim zaten yani böyle bir acı yok dedim ki köşe patlarken böyleyse ben dogum yapamam ki inat edip normal doğum diye tutturan bi tipim p gün hastanede full hocanın hastaları dogum için gelmiş adam gidiyor diye basmış millete sunisanci neyse ben ağlayarak odama girdim dedim seseryan istiyorum tamam dedirler ve ben tam 12 de akşam 7deye kadar hocanın beni sezeryana almasını bekledim yani bebek gelse gelecek neyse geldi şükür sezeryana girecem ben böyle bir ameliyat geçirmedim aşırı güzel aşırı sakin ya dedim neden o acıyı çekmişim ki güzelce bitti ilk ayağa kalktım cok az ağrım oldu ama yinede kendi başıma ve dik yürüdüm sürekli yürüdüm ve 10 günde hiç biseyim kalmadı misler gibi bir sezeryan geçirdim ama dipnot kesinlikle yarım uyuşun bebeğiniz ilk sizi koklasin iyi ki dediğim tek şey sezeryan🌸💕💕