Kizlar oncelikle tum gercekligiyle yazacagimdan emin olabilirsiniz aylardır bugunu bekliyordum cok sukur oglum doğdu darısı safak sayan butun annelere hayirlisiyla.. 7 eylul sabahi doktorum yatis icin gelmemi söyledi sabah 7 gibi gittik ön hazirliklar için planli bir sezeryandi zaten anesteziden cok korkuyordum ama spinalden daha fazla etkileneceğimi düşünüyordum odaya alındım sondam takildi ac oldugum icin onden bir serum takildi bu arada sonda abartılacak birsey degilmis takarken hic aci falan hissetmedim forumlarda hep denk gelirdim sonra ameliyathaneye indirildim vücuduma tentürdiyot suruldu ve anestezi doktoru bana iyi uykular smdi dedi gerisini hatirlamiyorum uyandirildim zaten sonra odaya goturuldum esim yirmi dakikada ciktigimi soyledi ve kordonlarimida baglattim ben odama gectim 6 saat birsey yiyip icmedim agri kesiciler serumlar zaten acı falan hissettirmiyo 6 saat sonra sivi seyler tuketip ilk yuruyusumu yaptm basim donmedi direk tek basima kalkip yuruyebildim benim tek sorunum gaz oldu bu sabah cok ufak zorla gaz cikardm doktor lavma yapti oyle rahatlayabildim ve bugun evimizdeyiz cok sukur ikimizde cok iyiyiz gaz cikartmak icin kayisi hosafi goturmustum cok pişman oldm bebegimede gaz gecti cunku tavsiye etmiyorum onun yerine bitkisel caylar daha faydali olur simdiden hepinize hayırlı dogumlar diliyorum sezeryan korkulacak birsey degil kimseden kotu hikayeler dinlemeyin kendi hikayenizde mutlu sonlariniz olsun insallah sevgiler🌸