Nurmom Böyle bişey yaşıyan varmı 😓 2 rahimim olduğu için erken doğum ve düşük riskim olabilirmiş iğne kullanmaya başladım bugün 12+3 haftalığm
Muhammedamine Nurmom iki tane rahim derken ? Çift rahim 1 rahim içindeki perdenin rahmi ikiye bölmesi diye biliyorum ben iki tane rahminiz yok yani rahimde perde var . Evet düşük tehlikesi oluyor ama sağlıklı doğum yapan bir ton kadın var güzel düşünün .🤗
AygyulSina Nurmom Dikat et bir bebek beklerken ikinciside nasip olmasin. Haberlerde gormustum hamile iken hamile kalmisti
pnrmrt Nurmom benimde öyle uterus didelfis diye geçiyo çok şükür bir sıkıntım yok 25. Haftanın içindeyim
Nurmom Muhammedamine sanırım o farklıymış canım 2 eniyi doktorlara gittim çift rahim varmış 😞evet inşallah sağlıcakla alırız teşekkürler
Beyazlale Bende de rahim anomolisi var canim benimkide yarim. Ozel bir profesör e tedavi oluyorum. Bu durumlar sadece erken doguma neden olur dusuge sebep olmayacagi belirtti doktorum bundan dolayi da erken dogumu senkrajla önliycek doktorum
tugba_kck_1987 Arkadaşımda çift rahimli ama 2 tane oğlu oldu bildiğim kadarıyla çok erken doğmadılar ve kendisi doğum hemşiresi sormuştum hamilelik sürecinde hep yatarak geçirdiğini söylemişti yani dikkat etmis ama erken doğmadılar iki oğluda Inşallah bişi olmaz sen dikkatli ol sık sık kontrole git tedbirini al takdir Allahtan