EEEEEEEEL Hanımlar, daha önce hep devletteydim. Bu seferlik özele gitmeye niyetlendim 😅 Yakın olan hastaneyi aradım fiyat 3.750 dendi. Sorum acaba fiyatta indirim isteniyor mu?😁🤭🤭
Goksu2023 EEEEEEEEL eğer doğum ise bedava bunun indirimini isteme bile bence 😂 ama muayene ücreti ise o hastanenin önünden bile geçme selam bile verme borçlu çıkarsın
Ustunneliff EEEEEEEEL çok ama çok fazla bu fiyat üçlü tarama için kan alıp ultrasona bakacaklar detaylıda bile bu kadar fiyat ödemedim😳
baybarsmom EEEEEEEEL EEEEEEEEL yuh üçlü tarama için aşıeı yüksek. Özel hastanelerde pazarlık yapmıyor hiç
Baharoloji EEEEEEEEL merhaba 3 lü taramanın güvenilirliği %60 larda demişti doktorum kafa karıştırıyor yaptırmadı 2 li en güvenilirmiş sonra 4 lü bir bakın bence 3 lüye gerek yok demişti
EEEEEEEEL Baharoloji evet ama ben ikili tarama için devlete gittim raporu aldım ama perinataolji için randevu bulamadım. 15. haftadayim. Mecburen üçlü tarama yaptiricam ama şimdi böyle deyince de kararsız kalmadım değil açıkçası 🤔
myangelson EEEEEEEEL indirim yapmazlar hiç sanmiyorum ve üçlü için çok çok aşırı fazla bir fiyat o ne öyle ben olsam ya devlette yaptırırım ya hiç yaptırmam çünkü üçlü testlerin güvenilirliği pek yok bizim ulkemizde. Yurtdışı parametrelerine göre mi ne yapılıyormuş onlar yanılma payları çok yüksekmiş ikili ve dortlulere göre çok daha yüksekmiş yani o yüzden o parayı vermezdim ben
EEEEEEEEL myangelson sağolun ya vllh yardımcı oldu fikirleriniz. Tamam napalım o zmn 4lüyü yapicam. 15.haftada yapılıyor mu dörtlü?
Goksu2023 EEEEEEEEL 16.haftada yaptırabilirsiniz en sağlıklı hafta diye biliyorum ama araştırma hastanelerinde 500 600 lira civarı bence orda yaptırın ben özel hastane takipliyim normal muayeneye gittik 16.haftada ekstra ücret talep etmeden yaptı doktorum normal muayene parası verdik sadece
myangelson EEEEEEEEL ben dörtlüyü 16. Haftada yaptırmıştım doktor o haftada çağırdı 15. Haftada yapılıyor mu bilgim yok canım