Ayya Gulnara25 belede mene gore mehriban idi isciler. Her komeyliyi eliyirdi. Prosta otaqlari qaranliq idi isigi yaxsi deyildi
Hhbnhbnjvv ZeynalNaibee hee😕 mende agır qaldırdıqdan sonra oldu dizime qeder qan axırdı 11 heftemde idim😕
ZeynalNaibee Heqiw məndədə çxııb babasil ikimci hamiləliyimdi oda olsun əməliyyyat elətdirəcəm inşəAllah Həkim deyr onsuzda yenə.çıxacağ uşağdan sonra edərsən
Hhbnhbnjvv Sevinc_1998 mende elaqede olmadı agır qaldırdıqdan sonra oldu. Çox şukur kecdi seninkide tez zamanda keçsin insallah🤲🏻🌸
LavinsMom Qizlarr umumi sidik analizinde zulal cixan var aranizda? Bu vaxtacan her ay verdiyim analizde duz bakteriya zulal zad hecne cixmayb bu defe az biraz zulal duz yerinde kristal cixdi bide bakteria . Yeni bu ayacan cixmayb indi cixmagi qeribe geldi
Ayya LavinsMom olarki duzlu falan yemisen qidaynan elageli olar ya soyuq deyme. Tam bilmirem mende olmusdu mualice yazmisdi hekim 1kurs. Sabah mende verecem gorum nece olur
LavinsMom Ayya hee duzlu xiyar falan cipsi neyi var yemisdim bir hefte icinde 😂 hekimede dedim oncun hecne yazmadi yeqin. 24 saat yediklerimizde tesir edirmis
LavinsMom Ayya vallah camaat neler yeyir men yazig hec duz emelli yemey yemirem herseyden ehtiyat edirem sirin zadda sekerden ehtiyat edirem cixmasada. Ama baxiram etrafimda yagli duzlu sirin alemi qatirlar 7/24 durmadan agizi isliyir hecnede cixmir 😄
Ayya LavinsMom eh hee eledi belkede ele olmaq lzimdi😂 yeni mence insAllahki qorxulu sey yoxdu mendede olmusdu