Mebus semraveogluslari ay 16+2 de gidicem bakalım gramını falan merak ediyorum böyle boyu da bu 15. haftalarda birden uzuyormuş galiba sizinde öyle mi oldu
Parsmommy 13+5 bizimde . 12+6 da kıza benziyor dedi tabi net değil ama . Salı günü ikili test sonucu için gideceğiz o zaman belki netlesir cinsiyeti 🤗
MelteM2cck 14 haftalık boyu 8.09 cm kiloyu söylemedi doktorumuz. Cinsiyeti de göremedik malesef bacaklarını bağdaş kurdu naptıysak bozmadı bacaklarını 😊
Mebus MelteM2cck ay göstermeyince de merak sardırıyor annesine bidakine çikolata falan birşeyler yiyipte gidin Bali ben vişne suyu içiyordum yarım bardak gitmeden önce 🤣
MelteM2cck Mebus evet haklısınız öyle yapiyim çikolata aliyim yanıma doktorun odasına girmeden yiyim😊merak sarıyor sarmaz mı
semraveogluslari Mebus aynen 12. Haftada gittiğimden 2 misli birden uzamıştı 16+4 te gitmiştim 9 gün ondeydı 19+3 de fıttıgımde tam 2 hafta öne geçmişti bebek ama benim bebeklerim iri doguyor ilk oğlum 35+4 te doğdu 3900 gram 2. Oğlum 36+5 de dogdu 4100 gramdı benımkıler son zamanlara girince bir anda 3 hafta öne geçiyorlar bakalım bu sefer nasıl olucak bu kız bebek olduğu için bu kadar beklemıyorum ama daha erken olucak sanırım 32 yi geçirsem yeter bana inşallah 🥹☺️
Cansu-can Mebus ben de sabırsızlanıyorum hareketlerini hissetmek için. Bir de benim bulantılarım fena sen nasılsın
Cansu-can aylin_23 peki bu mesajı yazdıktan sonra bulantı ve baş ağrısı dolu bir gün geçirmeme kac puan assdfdsa
Lunacim Mebus biz de bugün 15 haftalık olduk 👼🏻 14+3 te gittik kontrole 8.49 cm çıktı boyu. Cinsiyetimizi de kıza benzettiler bu sefer ama ikili tarama testinde ultrasona bakan doktorumuz da erkeğe benzetmişti, yani henüz belli değil cinsiyetimiz 👼🏻🥰
Mebus Esraabbaa maşallah aramızda 1 gün var öyleyse bende pazartesi 16+2 olucam doktor randevum var bakalım inşallah değişmez cinsiyetimiz kız demişlerdi en son alışveriş te yaptım pembe pembe 🥹
nb- Mebus ben yarın 16 olucam. 15+4 te 13 cm, 133 grdı. Ama şimdiden bunları kıyaslamak doğru değil diye biliyorum. Benimki kesin kız