Kubrakarahan Kızlar bugünki muayne de doktorum plesentamın yaşlandığını söyledi 38i tamamlarsak süper dedi zaten sezeryan düşünüyosun dedi bebeğim pozisyonu normale uygun değilmiş ve değişmez dedi başına gelen varmı?
Ebus2045 Kubrakarahan plasenta zaten belli bir haftadan sonra yaşlanmaya başlıyor canım benim doktorum söylemişti endiselenme
Babymom13 Kubrakarahan benimde 34 haftada demişti plesanta yaşlanması var diye beyaz noktalar oluşmuştu çok az erken gelecek diye ödüm koptu. Şu an 37.haftadayim sezeryan olacağım bende. Endişelenme inşallah hicbisey olmaz. Şu an doğum olsa bile inşallah sıkıntı çıkmaz canim
Kubrakarahan Ebus2045 benimkide öylr dedi belli bi süre sonra artık işlevini kaybediyor bebeğin miyadı doluyor zaten dedi de insan yine de bi korkuyor
Kubrakarahan Babymom13 doktorumuz da öyle dedi bugün bile doğsa 10 gün küvozde kalır en fazla dedi ama insan yine de endişeleniyor
Babymom13 Kubrakarahan çok haklısın endişelenmekte. Ama gönlünü ferah tut bebeğini düşün ona sağlıkla kavusacaksin inşallah. Dediğimi yap yaptığımı yapma derler ya. Sakin ol bebişi düşün diyorum ama çok korkuyorum doğumdan bı de az kaldı 😀😀😀 o ameliyathaneyi düşünmemeye çalışıyorum ve bebeğimi dusunmeye çalışıyorum sadece. 😊