Ayselll5 Hanımlar bebeğimin suyu fazla 33+4 haftalığız kilosu 2.800 gr.. Doktorumuz bebek iri suyun fazla normal doğum riskli sezeryan olur diyor.. Korkuyorum biraz.. Suyu fazla olduğu halde normal doğum yapan var mı aranız da???
Bugraninannesiii Ayselll5 bende burda bekleyeyim bizimde 32+0da 2500 çıktı 34 haftalık görünüyor suyumda hep fazlaydı ilk doğumum normal ama bunda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Mine9166 Ayselll5 benim suyum fazla 35.haftada bebegim 3200 du 37. Haftada 3330 olmuş normal doğum için bir sakınca görmesi doktorum. Hatta çatı muayenesi oldum suyuda fazla doğumun kolay olur gibi birsey söyledi.
Ayselll5 HellButterfly herhangi bir sorun oldu mu peki?? Bebekte veya sende.. Doğum sırasında felan.. Soruyorum çünkü doktorum riske atamam sezeryan yaparım diyo kafam çok karışık
Gizemksgl Ben yaptım ama erken doğum oldu 35 haftalık doğdu , solunum sıkıntısı yaşadı biraz kuvozde kaldı ama çok şükür çıktı
Ayselll5 Gizemksgl çıkmasına sevindim canım …benim de erken olucak gibi sancım çıktı ..suyun fazla olması erken doğuma sebep dedi doktorumuz…
Gizemksgl Ayselll5 teşekkür ederim çok şükür şimdi 1 yaşında . Evet benimde doktorum öyle demişti erken olabilir diye ama daha sonra durdurmaya çalıştı doğumu doğumum zorlaştı size tavsiyem gelesi varsa akışına bırakın Rabb’im daha iyi bilir zamanıni sağlıkla hayırla gelsin insAllah. Yediklerinize dikkat edin hamur işi ve şeker suyu arttırıyor
Ayselll5 Gizemksgl progestan kullanıyordum şimdi ise ilaç değişikliği yaptırdı.. En azından 37.haftaya kadar durdurabilelim diyor.. Sezeryan olır diyor ama çok korkuyorum önceki normal doğumdu erkendi ama en azından nasıl bişey olduğunu az çok biliyorum.. Sezeryan nasıl ne zorlukları var hiç bir fikrim yok ve bu beni gerçekten endişelendiriyor
Prens-2 Ben yaptım suyum çok fazlaydı ultrasonda önce gidiyor du 38 haftalık Doğum yaptım hiç bir sıkıntı olmadı allha şükür sadece 3 500 bekliyorduk 3 kilo doğdu