FilizDemir Bugünleri de gördümmm 🤗 çok sabırsızlanmıştım bi an önce doğurmak istiyodum ağrılarımda çoğalmıştı bacaklarımı 2 gün kapatamadım yürüyemedim kontrole diye hastaneye gittim 37+1 de nst ye soktu sonucu beğenmedi doktorum birdaha soktu bebeğin kalp ritimleri bozuluyordu önce alttan muayene etti açıklık yok ardından ultrasonla baktı bebeğimin boynuna kordon dolanmış yaramaz kızım yaptı yapacağını doktor yatırdı hastaneye bütün gece 2 saatte bir nst ye girdim düzenli düzensiz sancılarım çıktı ama açıklığım 1 cm di normal Doğum çok istemiştim sabah doktorum karar ver istersen alırım sezeryanla dedi abimi anne karnında kordon dolanmasından kaybetmiştik riske atamazdım kabul ettiğimi söyledim 5 dakika sonra ameliyat kıyafeti getirdiler ben şokk durun daha ben hazır değilim dedim eşim evden eşyaları aldı geldi spinal sezeryan a giriyodum kızımı kucağıma alıcaktım inanamıyodum ameliyata başlandı ama ben herşeyi hissettim çocuğumun kalçalarının bacaklarının çıktığını tamamen hissettim karnıma öyle bi bastırdı ki yalvardım bastırma nefesim kesildi dayan bebeğini gör öyle bayıltayım dedi doktorum o zamandan sonra bayıltmayın gerek yok dedim bizimki viyakladı cırtlak sesli kızım geldi sonunda hemen yüzüme koydular elini yüzüme koyunca sustu o anki hislerim tarif bile edilemez rabbim herkese nasip etsin sonrası yok bayıltmışlar 😂 gözümü bi açtım ben ve kızım odamızdayız 37+2 de 1 Aralık’ta anneliği tatlm onu gördüm 3.70 gram minik bi prenses dokunmaya kıyamadığım meleğim laf aramızda babası kızını benden çok daha fazla seviyo kıskanıyorum bırakmıyo prensesini halbuki çok uyarmıştım onu öp beni de öp kıskanırım diye ☺️ Kızlar bizim hikayemizde bu rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin meleklerinizi güzel hikayelerle kucağınıza alın hakkınızı helal edin 😍😍😍😍
Ayca7886 FilizDemir Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 🙏🏻 Bende 37+5 de sezeryan olacağım biraz tedirginim erken diye ama böyle sağlıkla kavuşanları okuyunca rahatlıyorum insallah bende sorunsuz kızımı kucağıma alırım
FilizDemir Ayca7886 canım bende korkuyodum daha erkendi küveze girermi bişey olcakmı Allah’a şükürler olsun hiçbişey de olmadı dua et içini ferah tut ☺️
Ayca7886 FilizDemir evet masallah 🤲🏼 Bende rahatlatıyorum kendimi çok erken değil ins girmez kuveze falan