rumeysaentt 8 haftalık hamileyim. Hapsurunca kasıklarımda şiddetli bir sızı oluyor. Ya da durumu yaşayan var mı? İstemsiz sorguluyor insan kendini acaba zarar mı verdim diye🥹
Sevgi2605 rumeysaentt Korkma canım aynı durumu bende yaşadım hatta kasıklarım ağrımasın diye çok sesli hapşırırdım 20 haftalık oldum hâla var :)
5995 rumeysaentt evet canım olur normal ilk haftalarda. İlerleyen zamanlarda o hapsurunca ağrı yerini İdrar kaçırmayla tamamlıyor 😆
Rumuz5838 kasığımda damar , bağ gibi birşey kopuyormuş gibi oluyor hapsıracağımı anladığım dakika hemen kasıklarımı tutarım elimle destekleyince daha az ağrıyo 🤣
Honeyss Hapsurucagin zaman bacaklarını kendine cek daha az ağrı oluyor Cnm ☺️ 25.haftadayim halen oluyor
Blackkcat rumeysaentt normal canım rahim genişleme evresinde sağa sola dönerkende ince bi sızı girebilir
EceSB Blackkcat ben de 7 haftalığım, bugün ayağa kalkarken birden ağrı girdi anlık sanki hafif hafif ağrıyor. Biraz korktum, hapşurmadım konudan bağımsız ama yine de sormadan edemedim. İlk defa böyle ağrım oldu 🥹 Ani batar tarzda bir ağrı.