Anneoluyorumm00 Solmaz-Papatya bazen geç oluyor doğru geç olsunda hamilelik olsun inşallah 🤲 bu ay güzel haberi alırsın canım 🤲 rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşallah ❤️
Solmaz-Papatya Anneoluyorumm00 bu ay güzel haberi bekleyen herkese nasip etsin ayın 21 i doğum günüm Rabbim inşallah bana doğum günü sürprizi olarak bu hediyeyi verir🤲
Ayse2733 Anneoluyorumm00 ya bende beklemiyorum ama sürekli küçük tuvaletm geliyor ya belirti mi bilmiyorum da çok sık çıkmaya başladm
Anneoluyorumm00 Ayse2733 yani oda belirti sayılıyor ama daha erken de olabilir onun için bilemedim şimdi inşallah vardır canım
Anneoluyorumm00 Solmaz-Papatya âmin canım rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲 iyiki doğmuşsun canım inşALLAH bu ay olurda güzel bı doğum günü hediyesi olur benimde yıl dönümüz bu ay olsa çok mutlu olurum
Ayse2733 Anneoluyorumm00 bugün evde kendim test yaptım profilimden bak son gönderime orda resim var silik çıktı iğne başlamam gerektiği için bugün kan versem mi vermesem mi yarn doktora mı gitsem beklesem mi çok kararsızm
Anneoluyorumm00 Ayse2733 canım var gibi hayırlı olsun çok sevindim 🥰 sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 bence kan ver kesinleşsin
nursultan00 Anneoluyorumm00 bat 13 2 gündür gecikmem var test yaptım negatif normalde gününe gününe olurdum hiç bir belirtimde yok neden böyle oldu bende bilmiyorum 🤷♀️
Anneoluyorumm00 Ayse2733 ayy çok sevindim hayırlı olsun hamilesin sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 yükselir canım merak etme