Defne-ece28 Kızlar doktor bana yumurtan büyümemiş dedi bende hamile kalamıyorum dedim gidim 20 lik dişimi cektirim dedim çektirdim günlük üç tane dolereks attim 4 gün oldu çektireli evde test yaptım pozitif kan verdim beta 70 bu durumdan etkilenirmi gebeligim daha yeni tutundu yani
melek-anne Defne-ece28 canım hayırlı olsun bebeğin, bu konuyu mutlaka doktorunla görüş, bir kadın doğumcuya gitsen iyi olur, yakın takiple devam et derim 🙏🏻 gebelik erken dönemleri hassas oluyor ama doktorlar daha iyi bilir
Dmlaay Defne-ece28 ben çok hastaydım ve düşük yapıyorsun diyip bana antibiyotik bir sürü ilaçlar vs verdiler serumlar aldım hatta anestezi bile aldım sonra bebeğimin kalbinin attığını öğrendim şuan 27 haftalık gebeyim ve bebeğim çok şükür sağlıklı ☺️ öldürmeyen rabbim öldürmüyor sen yinede doktoruna söylersin
Taha100111 Defne-ece28 bende bilmeden bir sürü antibiyotik ve agrikesici kullandım diş çektirmek icin. Dişimi cektirecegim gün öğrendim. Doktorum bişe olmaz daha keseye dusmedigi için demişti şuan 29 haftalık oldum çok şükür bir sorunumuz yok
melek-anne Dmlaay sağlıkla kucağına al canım sende, belli organ gelişimi dönemleri var onlara denk gelmemesi iyi olur, kesinlikle Allah bilir bol dua 🥰🤲🏻
Belginylmz Defne-ece28 Allah’ın izniyle birşey olmaz benim arakdsimda hamileymiş gogusunden amaliyata grmisti narkoz aldı sonra bı baktılar amaliyattan sinra hamile olduğunu öğrendi çık şükür doğdu saglikli
Defne-ece28 Çok tsk ediyorum yorumlarınız için hala inanamıyorum gebe olduğuma Rabbım ins tüm isteyenlere de nasip etsin