Mirzaninannesiyim Ace01 benim son adet tarihim 4 ağustos ama kasette silik çizgi erksn gebelik testi negatif ay bilemiyorum var mı yok mu
essra07 Benim 10 eylül prodoctor yaptım ama çıkmadı oysaki sağ kasığımda batmalar ve 3-4 gündür kahve lekelenmem vardı :(
Ace01 essra07 hayırlısı olsun işte süreklı refleks belırtılerı ile bu belırtıler karıştırılıyor bende asla emin olamıyorum . Bu ay umudum yok ama yine de çok heyecanlıyım
gula_09 essra07 bende de böyle bi durum var 2 gündür kahve lekelenmem ve kasıklarımda ağrı var bu gün test yaptım negativ yarını bekliyorum olmasa kan vericem artık beklemek çok zor
Mirzaninannesiyim Ace01 comfort erken genelik testi negatif çıktı bugün kan vericem bakalım kaset test 2 sefer yaptım silik çizgiydi istemiyo gibiydim ama negatif cıkınca cok üzüldüm cok istiyormusum onu fark ettim 🥺
Duruuu1 Ace01 güzel haberlerle gel ya inşallah vardır benim tüm belirtilerim adet belirtisine döndü maalesef
ArasKemalvekardesi Mirzaninannesiyim bende böle oldum kaset test silik cikti erken testler de hiçbisey çıkmadı bende üzüldüm kan mı versem
Alottawarmheart Benim BAT 11 eylül dün ilk sağ kasığımda batmalar oldu sonra sol ,yarım saat sürdü bi kaç dk lık aralıklarla sonra geçti. Regli bekliyorum gelirse doktoruma gideceğim klomen tedavisi için
Duruuu1 Ace01 yok daha adet olmadım. Ara ara kasık ağrım var o kadar adetten önce midem bulanır başım ağrır. Biraz biraz onlar var o yüzden adet olacağımı düşünüyorum
Duruuu1 Ace01 bekle bakalım gününü gecikirsen tekrar denersin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ❤️
1prensesannesi__ Ace01 benim bat yarın çarşamba kan sonucum 0 dı ama yine de bi umut adet bekliyorum eger adet olmazsam pazartesi kaset test yapicam o da cikmazsa gecikiyorumdur gecen ay 5 gun geciktim cunku jlk defa
Ace01 1prensesannesi__ benim bat pazar . Bugün yumurtlamanın 11.günüydü negatifi görünce yine umutlarım kırıldı ….. yarın yine test yaparım 😞