GokcesMoMmm Kızlar dün kontrolüm vardı bebeğin kilosu öndeydi zaten ama ama boyunu 5 hafta önden ölçü daha 30+5 deyim bu ve boyu 5 hafta önde 47 cm dedi doğana kadar ne olur bu baby yanılma payı var mıdır ya ?😒😒
ZeynalNaibee GokcesMoMmm 55sm doğan bebekler var sıkma canını sizin boyumuz nasıl genellikle genetik oluyor uzun ya kısa boylu
Youngmotherr GokcesMoMmm ultrasonda yanılma payı var bana 39+4 de 55 cm 43 haftayla uyumlu demişlerdi 40+3 de 49 cm doğdu oğlum
ladyax GokcesMoMmm muhtemelen siz uzun olduğunuz için bebişte uzun olacak annem babam da uzun bende 58 cm doğmuşum
GokcesMoMmm ZeynalNaibee eşim 2.03 ben 1.78 boylarımız uzun ama bu kadar önden gitmesi şaşırtıyor ve endişe ediyorum 😵💫
Yenibirannee GokcesMoMmm maşallah. Benim kizimda onde gidiyordu 52 cm doğdu ben orta boyluyum ama esimle ailemiz uzun
imeaeb GokcesMoMmm Kızzz sizin boylara göre o çocuk napsın yani 🤭🤭😅 maşallah bence çok normal benim ablam da en son doktora götürmüştü oğlunu bu normal değil çok uzun diye doktor babanın boyunu gördükten sonra ne bekliyorsunuz yani demişti 😂
GokcesMoMmm M-Y2020 çok şükür bir sağlık problemi yok ama matematiksel olarak düşündüğümde düzenli gelişimi olması halinde hayli uzun olacak diye mantığıma oturtamadım yani
GokcesMoMmm ladyax maşallahhh😂 biz de kızımızın uzun olacağını düşünüyorduk ama bu kadar erken belirti vereceğini düşünmemiştik😂
Gulsahim GokcesMoMmm Avrupa standartlarında 😅🥰 benim oğlumda baya uzun doğdu şuanda da yaşıtlarından hayli önde 11 yaşında ama görenler nasıl 11 yaş bu diyor 🥰😍 siz uzun olduğunuz için bebiste muhtemelen baya bı boylu olacak sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yagmure GokcesMoMmm kız sizde bu boy varken minnacık bebiş mi bekliyosunuz boylu poslu olacak maşallah 🥰