Kivircikkuala zey35 sol taraftakiler fazla gelişmedi sağdakiler geçti benim de sağ taraf tıkalı doktor o yüzden normal ilişki önerdi ama yine de 1.aşılama yapıldı sayacaklar 2.adette tekrar gidicem onda da sonuç alamazsak tüp bebek olacak @Esra_Omer_21
zey35 Kivircikkuala anladım kuzum senin adına üzüldüm bu duruma ama hakkında hayırlısı neyse o olsun yavrum ❤️
Esra_Omer_21 Kivircikkuala hakkinda hayirlisi olsun güzelim. Moralini bozma yüksek tut bol bol Rabbime dua et inşaAlah kucagini doldurur Rabbim
Cyln00 İnşaallah sonuç alırsın rabbim inşallah bi anda hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder iyi haberlerini alırız 🤲
Kivircikkuala 1prensesannesi__ ben ameliyat oldum zaten canım sol öyle açıldı sağ rahme yakın olduğu için doktor dokunmadı
1prensesannesi__ Kivircikkuala anladjm gecmis olsun insAllah bir dahaki ay tutarda sevincini beraber paylasiriz
1Anneadayiiii Kivircikkuala Rabbım yardımcın olsun kuzum hakkında hayırlısını neyse o olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin Allahim 🙏❣️