Annetubiss Merhaba hanımlar 12+1 hamileyim ve bazen uyuduğumda ellerimde uyuşmalar oluyor bunun nedeni sizce nedir?
Minikperi Annetubiss magnezyum olabilir. Kan akışı olabilir, susuzluk olabilir canım. İlk zamanlar bende de oluyordu sonra doktorun verdiği vitaminlerle yavaş yavaş geçiyor 🌸
busraayksll Annetubiss magnezyum eksikliği canım bende de aynısı oldu doktorum bı ilaç yazdı baya baya rahatladım ama seninki biraz erken başlamış , devletin yazdığı işe yaramadı ama bende özel paralı olan baya bı iyi geldi
tgba-17 Annetubiss benimde vardı sizin gibi erken başladı hala var biraz daha bekliyorum magnezyum için geçmiş olsun
Beratelifnr Annetubiss magnezyum eksikliginden oluyor ve ne yazık ki gecmiyor hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sağ dan sola geçiyor yada ayaklarınıza geçiyor ama bi kaç ay sonra kendiliğinden kayboluyor
Annetubiss Minikperi magnezyuma ne zaman başladınız acaba? Ben net olsun diye 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmek için gideceğim o zaman sorayım mi magnezyumu?
Minikperi Annetubiss magnezyum 20. Haftadan sonra başlanıyor. Şimdilik sade soda içebilirsiniz her gün. Sizin için biraz erken 🌸
Suhedammss Annetubiss bende 12 haftalık hamileyim maden suyu olarak Kızılay Erzincan markasını alıyorum magnezyum olarak diğerlerinden zengin ablam hamileyken doktoru onu önermişti faydasinida gormustu
Annetubiss Suhedammss yaa ilk defa duyuyorum markete gidince muhakkak bakacağım inşallah bulabilirim teşekkür ederim💙
Annetubiss Suhedammss bu arada hemen hemen aynı haftalardayız heralde cinsiyet için gittiniz mi veya ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ilk gebeliğim çok heyecanlıyım fakat 14.hafta düşünüyorum 💚
Suhedammss Annetubiss bende 14 haftaki bekliyorum doktorumuz 13. Haftada gel cinsiyetine bakalım dedi ama ben kesi lik olsun diye 14 haftada gitmeyi düşünüyorum 🙂
Annetubiss busraayksll ah hiç sormayın bu ara kışlık için hazırlık vs yapıyorum çok ayakta kalıyorum okullar da açılıyor nasıl işe gideceğim neler yapacagim hic bilemiyorum..