Sebnem39 13Gamze08 öğrendiğim gün bırakmak zorunda hissettim aşırı zorlandım özellikle 3-4 gün geçmek bilmedi ama herşey yavrularımız için katlanmak zorundayız yapılamayacak birsey değil aslında moral olsun 5 aydır kullanmıyorum aklıma gelmiyor
Blackkcat 13Gamze08 ilk çocuğumda yalan değil içiyordum eşim askerdi ve cidden sıkıntılıydım çok ama içim içimi yiyordu son aylarda içmedim vicdan yaptım uyuyamadım,sonraki hamilelikleride de hiç içmedim,içmemek huzur bulmak😇🎊
Annetubiss 13Gamze08 ben hicbir zaman düzenli paket taşıyan biri değildim arada alırdım. Üniversite zamanı ev arkadaşlarım sevgilim vs içerken içerdim. Şimdi evlendik ilk ay bana iki paket almıştı onu içtim ardından hamile olduğumu öğrendim. Kan ilaçları demir ve multivitamine başladığım an bütün sigara arzum tiksintiye dönüştü. Vitaminlerim tek tek düzeldiği için vucudum artık istemiyor. Sizde lütfen değerlerinizi kontrol edin özellikle demir eksikliği olanlar cok fazla içiyor dikkat etmis olursunuz❤ kayinvalidem iki cocugunda da günde 5 tane içmiş şükür eşimde kaynımda iyi fakat onlar iyi diye bizimkiler iyi de olamaz onu da düşünmek lazım. Rabbim yardımcımız olsun
Sebnem39 13Gamze08 bende isterim Allah korusun hepimizin evladını sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah 🌸
13Gamze08 Annetubiss ben fazla içmiyorum tek tük içiyorum evdeyken aklıma gelmiyor içmiyorum ama çalıştığım kurumda herkes bir yandan içiyor bende arada iciyorum
tgbadlgzr Bende ilk başlarda hiç içmedim bulantı vs istemedim zaten şuan 24 haftalığız günde 1 en fazla 2 tane içiyorum oda yalandan fazla içime çekmemeye çalışıyorum
13Gamze08 tgbadlgzr cinsiyeti ve kalp atisini ilk ne zaman dinlettiler ben 10.5 haftaligim kalp atışı düzenli diyolar ama hiç dinletmediler daha
13Gamze08 tgbadlgzr bana ilkinde kalp atışı oluşmuş dediler on gün önce gittim düzenli kalp atışı ama 10. Haftadan önce dinletmeyi tavsiye etmiyorum dediler haftaya randevum var inşallah o zaman dinletirler
Yaren4141 Ben düzenli sigara kullanan biriydim, 5 haftalık hamileyim öğrendiğim gün 3-4 e düşürdüm şuan maksimum 4 sigara içiyorum onuda minimum seviyeye düşürmeye çalışıyorum umarım başarırım ❤️
Ezgi1045 Tarama testlerini yaptırmadım canım dna testi yaptırdım direk bi sorun yok sağlıklı çıktı sonuç şimdi 17 haftalık olduk 20. Haftada detaylı usg gircem korkmuyo değilim bişey çıkıcak diye ama bırakamıyorum azaltabiliyorum sadece günde 3 oluyo max