Sab16 filialunae bizde de yok ki ikiz eşimin tarafında var ama bildiğim kadarıyla anneden alıyor belki bende başlar ikiz olayi 😌😌
filialunae Sab16 Ben de öyle biliyorum ama babadan da gelebilir oyuncu Pelin Akil varya onun kocasının kız ikizi var 😃 Belli olmaz yani illa döllenecek diye bir kaide yok ama ikiz olabilirrr ikisi de tutarsa ☺️
Busra5454b Arkadaşlar yumurtlama olduğunu düşünmüştüm en yukardaki testte, çünkü o gün ve öncesinde akıntım ve kasik ağrım vardı ancak siliklesmeden sonra iki gündür test belirgin çıkıyor sizce neden olabilir
gizemnr17 Busra5454b canım aynı durumu yaşıyorum adetten sonraki 24. Gün geç yumurtlama gördüm ovulasyon testiyle, 4 gün oldu değerlendirdik günleri ve bugün tekrar ovulasyon testim baya koyu çıktı ve dün pıhtılı hafif kahverengi akıntım geldi kafam karıştı benimde
Busra5454b Yaa neden ki acaba, yani ilk koyulastigi zaman yumurtlama olmadı desem akıntım ve kasık ağrım olmuştu direk ona yordum
gizemnr17 Busra5454b evet sadece bir akşam pik gördüm ertesi gün gündüz yaptığımda silikleşmişti hemen 4 gün önce pik gördüm ama gecikmeli yani adetin 23-24. Günü falandı. Dün ise kahverengi lekeli uzayan akıntım oldu. Akşam tekrar ovulasyon testi yaptım ve pik olmasa da ona yakın derecede koyuydu. Hiçbir şey anlamadım bu işten