sevaldqn1 Haftaya merhaba dedik güzel kızımla 🫶 çokk şükür ki ismini de dün bir hayli zor olsa da kayınvalidem eşim ben oturup bir güzel kararlaştırdık ve ALÇEYA’🌺 olcak zorda olsa bunu da atlattık sayılır doğurana kadar fprumda isimsiz olan çocuğumun artik ismi var teyzolaaaarrrrrr kurtulduk isim arayışındannn adaş geliyoorrr @Hilal_blc 🫶 @Sila66 @myangelson @Deletedmom_116 @crazymommy 🥹
myangelson sevaldqn1 aaa ilk defa duydum bu ismi değişikmis ilk başta söylemesi zor gibi ama sonra alışıyor 😅 rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🥰💜 ama içimden bir ses ismini değiştireceksiniz diyor 😂😂😂😂
Yenianne251 sevaldqn1 Alçeya ne Allah aşkına biraz çocuğun geleceğini de düşünün. Aşırı saçma bir isiim. Açelya olsa neyse 🙄 şimdiden acıdım kizcagiza
sevaldqn1 YuvarlanamayanPaanda çok teşekkür ederizz bitanem😍😍❤️ böyle guzel yorum yapıldıkça aşık oluyorum ismine
Deletedmom_116 sevaldqn1 Allah im sağlıkla hhzurla mutlulukla kavuştursun aşkım inşallah ♥️♥️ İsim hiç önemli değil Ama karar verdiyseniz tabi inanasim gelmedi ama İsmiyle yaşasin premsesim ♥️♥️
sevaldqn1 myangelson ay nolur kalsın böyle eşimde aynısını diyor hemen vazgeçiyorsun bundan da vazgcersin güzel bir şey bulursan diyo xlxspclckxmamqp
Deletedmom_116 myangelson benim için ne soguyo aşko içine 😂😂😂Kaç seneler sonra ikinciyi dkgrurum acaba
myangelson sevaldqn1 eğer bir gün kızım olursa ismi belli eşimle daha sevgiliyken kadar verdik 2017 yılında düşün yani Alya koyacağız daha o zamanlar çok bilindik değildi tek tük vardı şimdi patladı herkes Alya koyuyor 😂🥴
Mom_83 Sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah çok güzel zarif Bi isim💗 bende sizin gibiyim 🥹 Bi isim söylüyorum eşim ona ısınıyor bu sefer ben vazgeçiyorum 😂 ay çok zor karar vermek
Deletedmom_116 Yenianne251 Seni sürekli Negatif yorum yaparken görüyorum İnsanların duşen modundan mi besleniyosun Sanane Sen git başka isim koy çocuğuna "“Zevkler ve renkler tartışılmaz”"