Kızlar benim gittiğim hastane merkezde (araştırma hastanesi)olduğu için gitmem 1.5 saatimi alıyor dün gece inanılmaz kötü bi hava vardı sel kıyamet götürdü saatimde gidemedim otobüse yetişemedim sıram 10.20 geçe şuan gitmek için 9.45 arabasına binmem gerekiyor ve saatim kaçıyor sizce sorun yaparlar mı 37 haftalık hamileyim.
Randevu saatim kaçtı sorun olur mu ?
Durumu anlatırsn yapmazlar
Bi özür ve açıklamayla girince bişey demiyolar. Ben genelde gecikirim 10-15 dk :))
Bi özür ve açıklamayla girince bişey demiyolar. Ben genelde gecikirim 10-15 dk :))
minikmelegim_ ben bir iki saat gecikicem çünkü o kadarı yolu boşu boşuna gitmek istemiyorum 😅
Mervet10 inşallah
Gizem_cetinbas 1-2 saat gecikecekseniz randevuyu iptal edip başka bir güne de alabilirsiniz. Randevuya gidilmemesi durumunda 15 gün yeni randevu alamıyorsunuz. Ola ki özrünüzü açıklamanızı kabul etmediler ve sizi almadılar bu durumda randevunuz yanmış olur. Risk almak ya da almamak işte bütün mesele bu 😅
Gebesiniz alırlar . Özür dileyip, dürüst olun rica edin kâfi bende
- Düzenlendi
6.15 ten beri ayaktayım tekmelerle uyandım, uyuyamadım bir türlü. Doktora gideceğim erkenden randevu saatini bekleyemeyeceğim bende erken alması için rica edeceğim 🤣 hazırlaniyim geçmiş olsun
Gizem_cetinbas canim bende gec kalacagim zman hastaneyi arayip soruyorum randevum geciyor gelsem sorun olurmu diye simdiye kadar sorun yapmadilar
Gizem_cetinbas o zaman bence hiç gitmeyin ve iptal edin ki 15gün ceza yemeyin :)