Mirzaninannesiyim simgennur0 bi cizgi gözüküyor ama cok uzaında gibi sanki canım hakkında hayırlısı olsun bir de erken gebelik testinin fiyatı ne acaba
-meso- simgennur0 benimde böyle olmuştu ben gidip kan verdim hamileymişim daha çok küçük olduğu için evdeki testte öyle çıkmış
1prensesannesi__ simgennur0 tebrik ederim sende yerlesme kanamasi da olmustu aynisi bende de vardı testimin silikligi bunun gibi insAllah bende pozitif alirim gun geçtikçe
Ebru-29 Çizgi yok nerden nasıl görüyorsunuz anlamıyorum. Siyah bı leke var ama o testin çizgisi değil 2 çizgi arası o kadar uzak olmuyor. Test negatif
1prensesannesi__ Ebru-29 cizgi olarak degil gölge olarak görülüyo ve yaklastirinca gorunmuyo oldugu gibi dikkatle bakman gerek
1prensesannesi__ Ebru-29 🤷♀️🤷♀️burdan bi arkadas resimde gorunmuyo dedigi idrar testi sonucuna guvenerek kan verdi degeri 5.6ydi
Merfur simgennur0 ben adetime 4 5 gün kala test yaptım neredeyse ikinci çizgi zor görünüyordu adet günüm kan verdim hamileymişim inşallah darısı isteyen herkesin başına