Öncelikle selamün aleyküm kızlar ben çok hastane araştırdim bir türlü güzel bir hastanye daha doğrusu güzel bir doktora denk gelmedim en son eşim bı doktor buldu ona gittik Esenler medipolda sonra ablm cam sakurada sezeryan olmuştu memnun kalmisdi bende o kdr para özele vereceğime oraya giderim dedim neyse gittim kızlar ilk başta memnun kaldım ilgi alaka iyidi gün aldım 6 Eylül dedi neyse bu süreç içinde bı hafta sonra kontörle gel denildi bende bı hafta sonra gittim sezeryanlim bana Altan muane yapıcm dedi bende sezeryanlim ve daha 2 yıl dolmadı oda Altan muane edicez acilman olursa gene normal e alırız dedi sonra nstye bağladı sancım çıktı gördü ebeyi çağırdı Altan bak açılması varmı diye Altan muane etti neyse açılma yok dedi serum verildi serumdan sonra gene sancım çıktı ve gene serum verildi bu sefer sancimi durdu eve yoladi lar iki gün gecmedi kanamam oldu tkrr gittim gene Altan muane nst ve gene serum takılıp eve yoladilar sancım da vardı ama onlar kontajan dolu diye almadılar ve ben o gün sabaha kadar ağrıdan yatamadım ve kanamam durmadi.en son eşim beni Esenler Medipol a götürdü özele doktor baktı ve senin kananaman var neden almıyor lar bu nasıl saçmalık dedi hemen beni aldı sezeryana ve sezeryan a alım sırasında 3.cm açıklım oldu o kdr sancı çekiyor dum alındım herşey güzel di genel anestezi doktoru iğne yaparken ben çok korktum kendimi geri çektim o kızdı 😂 ama sonra yaptı çekişmeleri falan hissedim odama.alindim karın basması zaten hiç sevmiyorum canımı çok acıtıyor du ben çok üşüyor dum bide benim kanamam çok oldu o yüzden 5 dakikada bir gelip karinima basınç yapıyor lardi bende dayanamıyor dum ama hepsinin ilgi alakasi çok güzel di gerçekten çok memnun kaldım daha toparlanamadim bı hafta oldu sezeryan da ishal ateş üşüme yaşıyorum bı an önce herşey normale.donme.umuduyla şimdiden anne olucak Lara Allah yardımcıları olsun inşallah ❤️