Dün öğle nişanım geldi günlük hayatıma devam ettim işime gittim falan
Sonra gece 12-1 gibi regl ağrısı gibi ağrılarım başladı, 3’de tam anlamıyla direkt 6 dk da bir sancı gelmeye başladı 7-8 kere 6 dk bir girdikten sonra 5-6 kere 10 dkda bir oldu sonra direkt 3 dkya düşünce sabah hastaneye geldik 3 cm açılma var deyip eve gittim açılmaya bakılınca o kadar sancılarım şiddetlendi ki evde 1’e kadar yine 4 dk bir 35-40 saniye gelen sancılarım oldu ensonunda hataneye geldik doktorlar epudurel yada suni verelim desede sancımı çekip sürecin doğal olmasını istedim,
Bekledim ama çok zor oldu odaya pilates topumu almadık, duşa mı girmedim ama sancı nasıl bir sancı 🤩Sonra saat 5’de benim doktorum geldi (doğumhaneye alıp açıklığa bakıyorlar) bi bakalım dedi meğer beni doğuma alıyormuş 9 cm’le suyumu patlattılar sonrası bende baygınlık yorgunluk 3. Ikınmada bebeği kucağıma koydular
Elhamdulillah o an bambaşka allah isteyen herkese nasip etsin 3 dikişim var kafası kanala girmedi girseydi dikişimde olmazmış doktor açılman çok iyiydi esnektin dikişsiz hallederdik dedi ama kanalda kalp atışı yavaşlayınca hemen kesi attı kesiği veya dikiş beni korkutuyordu hiçbirşey hissetmedim evet kızlar çok zor oldu hakikaten 15 saat belki 200 kere sancı çektim ama elhamdulillah şuan evladım yanında herşeye değer 🩵💙🥰