Hamilelik istediğim zamana kadar asla reglide gecikme veya erken regli görmezdim ne olduysa korunmayı bıraktık ben o ay psikolojik midir nedir gecikme yaşadım yok erken geldi bilmem ne 3 ay öyle denedik sürekli yanıldık ve hamile olmadığımı öğrendim her seferinde ve sinirlerim laçka oldu. Sonra bu uygulamayı falan silmiştim üç aydır da eşim görevdeydi geldi biz yine işte deneyelim dedik bu sefer asla kafamda hamilelik yoktu stres falan hiç yapmadım hamile değilimdir diye takılıyordum ki dün gece lekelenmem oldu reglime daha 5 gün vardı ve birleşmeden sonra 14 gün geçmiş internette de yerleşme kanaması olabilir yazınca ben yine bi umutlandım ama bilmiyorum dünden beri kahverengi lekelenmem vardı şuanda da kahverengi gibi böyle bazen kan gibi lekelenme yaşıyorum yerleşme değildir diye ümitlenmemek için boşvermeye çalışıyorum ama gerçekten artık çok sıkıldım normalde asla şaşmayan reglim niye böyle olmaya başladı aşırı gıcık bi olay…. Yerleşme olayıda kaç gün sürer nasıl olur hiç bilmiyorum napsam ne etsem