_emine Arkadaşlar göğüs ucunda sarı sarı kabuklanmalar oluştu elimle yoldum sizde de oluyormu normal mi acaba?
Yasemin_bilgili _emine aynı şey mi bilmiyorum ama süt geliyor benden o bazen göğüs ucumda kuruyor kabuk şekilde oda az bende alıyorum acaba aynı şey mi emin değilim
_emine Yasemin_bilgili böyle yara oluşur kabuk bağlar ya aynen o şekilde benden süt gelmiyor belki de ben anlayamıyorum ama çirkin bi görüntüsu var en sonunda bugün yoldum elimle
Yasemin_bilgili _emine benimki öyle bşy değil çok minik bşy oda sütüm geldiği için ucunda azcık kalıyorsa o kuruyor
Yasemin_bilgili SedaF sütüm geliyor şuan zaten o kuruyor ama benim ki kabuk değil farklı şeyler sanırım yara da değil
_emine Yasemin_bilgili benim göğsüm ucu hep kabuklanmis durumda öyle küçük bişey de değil ucu resmen kabarcık kabarcık sarı seylerle dolu bı parça yolunca beyaz bişey göründü sıvı gibi de değil galiba derimde olabilir sildim bişey de olmadı
Husna_7070 _emine bende de oluyor bende bazen yoluyorum süt o bence ilk süt öyle sarı oluyor birinde sıktım su gibi çıkıyor o da kabuk bağlıyor doğumdan sonra geçiyor o bebek emdikçe oluşmuyor
Yasemin_bilgili _emine doktora gittiğin zaman sor bence yada bi eczaneye bile sorabilirsin krem verebilir.