Nergishane Alif63 bende Adıyamanda Bi köyde oturuyorum da buralı da değilim görüp almak istiyorum önerebileceğiniz magazalar var mı kahta yada Adıyaman da
Alif63 Nergishane canım ben burda mağazalara baktım çok pahalı bana göre trendyoldan bakmaya karar verdim trendyoldqji pahalı fiyatlar bile onlardan ucuz
Barlas_mom Alif63 Büyüyen beşik pişmanlıktır alıp sattım kullanmak işkence kesinlikle park yatak sonrasında baza yatak 👍 18 aylık oldu oğlum şimdi yatakta yatıyor bir de yatak bariyeri taktım mükemmel 🤣 bazaya da küçülenlerini fazla oyuncaklarını koyuyorum
balevlatlarim3535 Alif63 kızımda bir büyüyen beşik bir hamak ve bir sepet beşik almıştık. Anneannesinin evine götürdük sepet beşiği. Bizim evde genelde hamakta uyudu 1 yaşına kadar. 1 yaşından 2 yaşına kadar büyüyen beşiğinde uyudu. Sonra beşiği büyüttük tek kişilik yatak oldu yanına koruma taktik yere düşmesin diye 5 yaşında şuan ve yatağında yatıyor. Alanınız varsa ve tam buyuyorsa uzun yıllar kullanabileceğiniz bir tercih olur. Ben ve eşim bile çok rahat sigiyoruz. İhtiyaç olunca biz bile yatıyoruz.
Sevil17 Bizde kızım için çilek den bir model aldık. Büyüyen beşik daha mantıklı geldi. Sonrasında genç odasına dönüşebiliyor. Hem yerden tasarruf hem bütçeye faydalı. Tavsiye ederim https://cilek.com/products/baby-cotton-sl-buyuyen-bebek-karyolasi-ebeveyn-karyolali-80x180-cm
Sunshine__ Alif63 Bende Trendyol dan aldım büyüyen beşik güzel geldi kendinden çekmece dolabı falan var şimdilik onlar yetiyo biraz büyüyüp oda yapcağımda dolap alırım yanına ben memnunum
Azra41 Alif63 büyüyen beşik dediğiniz şu baza olan mi sonradan ? Ben aldım da pişmanım şahsen . Şu yönden pişmanım kızım hareketlendi ve ön taraftan tutunup kalkip kendini sarkitmaya çalışıyor ek olarak korkuluk aldım tahtadan. Bence park yatak en en en mantıklısı .. şimdiki aklım olsa şahsen alırdım.
Alif63 Azra41 evet o da kullanan tanıdıklarım var çok memnun zaten bebekler hareketlendi mi kucuk besikler bile tehlikeli oluyor oğlum da küçük salanan beşik kulandim ondan biliyorum
Azra41 Alif63 Memnunluk derecesi bende memnunum evet sonradan baza oluyor , masa vs oluyor cekmeceleri çıkıyor vs tam genç odası oluyor güzel. Ama dediğim gibi hareketlendigin de düşme olasılığı çok yüksek oluyor ben korkuluk aldım tahtadan gerçi suanlik idare ediyor bizi 🥰
Alif63 Azra41 işte avantajı çok ama her beşikte böyle bir sorun var ama bu biraz yüksek olduğu için korkutucu ama benim bir oğlum var yukek olması benim için bir avantaj hareketlenince ben de sizin gibi bir çözüm bulmaya çalışırım
ebrulina Alif63 ben bi tanıdığımdan oda takımı aldım ama büyüyen beşiği kesinlikle tavsiye etmiyor zaten alanda eskisi gibi yok dedi bende divan yatak aldım yavrulu oda setinin içinde birde yeni doğduğunda biraz büyüyene kadar yanımda yatırmak için park yatak aldım eğer düşünürseniz ürünleri çok kaliteli tavsiye ederim yer Sancaktepe evimidiziyorum yerin adı
Alif63 ebrulina sipariş verdim bile ama bilmiyorum herkes ayrı konusuyor cok arada kaldım 35 hastalığım beşiği 20 günde anca gelir yani
rabiaozcans kendinden büyüyen beşikler çok sağlam olmuyor ama çilek mobilyadaki gibi büyüyen beşikler bence çok daha mantıklı. ve çilek aşırı kaliteli. alacaksanız kesinlikle oradan alın, indirimde yaptırtın kesin. taksitle ödersiniz🙏
Alif63 rabiaozcans evet çilek kaliteli deniz şimdilik beşiği idareli alıyoruz adıyamandayiz ve evimiz kira ve ev sahibi çıkamadığı istiyor sürekli ve bina başka depremi kaldırmaz diye çıkmayı düşünüyoruz ileri tarihte ve alacağımız beşik normal bisey olsun ki taşınma gibi biseyde zarar görse bari zorumuza gitmez
AleynaResul Alif63 açıkcası yengem aldı ama kullanamadı normal yatak boyu gibi de olmuyormuş sanırım yada belki boylarımı var artık bilemicem
gokcetugumm Alif63 ben normal bı beşik aldım kızım 3 buçuk yaşında şuan ikinciye hamileyim doğmadan kızıma oda yaptım yeni yeni alistirdim beşiği de inşallah doğunca bebek kullanacak yatak odamda duruyor kızımda yatağımın kenarinda olurdu bu zamana kadar ayrı yatırmaya cesaret edememiştim ama şimdiden oda kuracaksaniz Montessori yataklardan alın eğer odamda yatağımın yanında olacak derseniz bence sıradan bı beşik bütün işi görüyor ikinciyi de aradan çıkarıyor ☺️
Alif63 gokcetugumm ilk oğluma alsaydım anne yani beşik alırdım 2. 3.ye de kullanabilmek için onlar buyuyimce normal yatak ama 2.hamileligim oglumda alamadim bunu böyle aldım ki hem beşik alarak kullanır hemde tam zevki oturana kadar üstünde uyur ve onun isteğine bağlı yatak alinirya i böyle düşünceler kafamda var ama burda çoğu kişi büyüyen beşiği kötüledi