Buseviim1 Mamacitaa5 özel kız devlet erkek dedi 19. Haftanın içindeyiz bakalım bende en son buraya sorayım dedim 😂
Buseviim1 Buseviim1 ![]https://hizliresim.com/iusq2jp buda son 16 haftalık ultrosonumuz yüz üstü biraz ama 😂
Mamacitaa5 Buseviim1 oo bence detaylıyı bekleyin orda kesin sonuç çıkar bende hala gitmedim haftaya gideceğim o zaman atacağım doktor bişey demezse burda bilenler çok çıkıyor güveniyorum yani 😅 bende cinsiyeti için geç gidiyorum ki kesinleşsin diye
Buseviim1 Mamacitaa5 detaylıca daha 3 hafta var 😔 ne olursa olsun sağlıkla gelsin tabiki ama bu bilinmezlik bitsin ☺️ bilen anlayan olursa yardımcı olurlarsa çok sevinirim 🙏🏻
Buseviim1 Dilaraaa_olgac hayırlısı ozeldeki doktorum 10 dk ön arka kontrol edip çıkıntı göremiyorum kız dedi 16. Haftada 18. Haftada devlette erkeğe benziyor ama Kordon’da olabilir dedi 🤷🏼♀️
Buseviim1 Sudee9 benim özelde gittiğim doktor 10 dk önden ve arkadan kontrol edip çıkıntı göremiyorum kız dedi devlet Hastanesde erkeğe benziyor ama Kordonuda olabilir detaylı ultrosonda kesin bilgi verirler dedi
Ay_senurd6 TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ? SÜPRİZ OLCAK BENİM İÇİN AMA TAHMİNLERİNİZİ MERAK ETTİM 🩷🩵🌸🌟🙋🏻♀️ ( 13+4)