Hamile_Teacher ben de aynı duyguları yaşıyorum. Fiziksel ve mental anlamda çok yorgun hissediyorum kendimi. 15’inde zorunlu sezaryen planladık günler geçmiyor. Dün gece 6:30 gibi uyuyabildim artık ağlıyordum yatakta. Yalancı kasılmalar da arttı bende 🫣

Hamile_Teacher bende 37yim bebek 3350 ama uyuyabiliyorum nasıl olduysa normalde 30dan sonra hiç uyumuyordum 36da bi rahatlama geldi gece 1kere kalkıyorum sadece. Gündüz de çoğu kez ayaktayım oturunca dik koltuklara oturabiliyorum ayağımı uzatıyorum rahatım aslında bu kadar rahat değildim sanırım göbeğim düştü üst karnim rahatladı ondan olabilir 😊

37+6 dayım. Kasılmalar sancılar ara ara oluyor. Açılmam yok bakalım ne zaman gelecek :) hem gelsin istiyorum hem biraz daha keyfini çıkarmak istiyorum.

Hamile_Teacher ben de 37+5 teyim doktorum 38+4 ken çağırmasına rağmen 2 gündür belim ağrıyarak uyandığım için bugün gittim ve sancılarım çıktı ama düzenli değil bebek de kanalda ve aşağı baskı yapıyor her an her şey olabilir dedi ama düzensiz olduğundan kendisi gelmesini beklicez diyip eve gönderdi sırtım öyle ağrıyor ki anlatamam 😪 ben de dün gece sabaha kadar uyuyamadım hep ağladım hastaneden geldim gene ağladım… Tamamen aynıyız şuan yorgunum doğum yapacak enerjim ne ruhen ne fiziken yok… nasıl olucak bilmiyorum yürüyüşlerini çoğalt evde de aktif ol sancıların olur ben bel ağrısı diye gittim düzensiz sancılar çıktı yani düşün bu ara evde baya aktifim temizlik hazırlık derken ağrım olsa da yaptım yani eğil kalk ki doğuma fayda etsin canım ağrıların başladığı zaman aslında ağrı değil sancıymış diyosun nstye girince anlıyosun zaten.. inşallah en kısa zamanda doğururuz 💓

Hamile_Teacher izne ayrıldıgm için de hafiflemis olabilirm yaz sıcağında erkenden kalkmak ise gtmek beni cok yordu eve gelince düzeldim hafifledim 🤣 evde dinlenerek hamilelik ne güzel birseymis yeni yeni farkediyorum

Hamile_Teacher sanki beni anlattınız bende 37+1 havalar serinlemesine rağmen sular icindeym. Rabbim hepmzn yardımcısi olsun tez zamanda sağlıkla kucağımza alalım ins

Birde sivrisinekler illallah ettirdi. Günde Fix 3-5 yerimdem sivrisinek ısırıyor. Her yerim sivrisinek ısırığı ne yapsam fayda etmedi gelip gene beni buluyor 😒 Kendi kaşıntım yetmezms gibi birde sivrisinekler başıma cikti

MuazzezKara_ pelviks kemiği sızlıyor birde bebeği. Kafasını yerleştirdiğini oradaki ağırlıktan anlıyosun üzerine otururken o hissiyst geliyo

Hamile_Teacher 37+5 teyim tam tersi çok uykum oluyor geceleri erkenden uyuyorum sabahta erkenden uyanıyorum ama bende artık gelsin istiyorum 🙏🏻

Hamile_Teacher daha rahat nefes alıyorum, karnımın yukarısı boşluk oluştu ,dediğim ortadaydi smdi biraz aşağı eğimli duruyor, birde görenler göbeğin düşmüş dediler ☺️