-Minikalbim-1 Adana’da devlet veya özelde nerelerde detaylı ultrason yaptırabiliriz?Özelse fiyatını nedir?
Adenks -Minikalbim-1 şehir hastanesinde kadın doğuma gidip alan açtırmalısınız sonrasın da perinatoloji bölümüne randevu alabilirsiniz fakat randevu bulmak çok zor özeller de çok pahalı bu yüzden maalesef ben yaptıramadım
pandasever -Minikalbim-1 Seyhan başkent hastanesi Mehmet Murat ışıkalan perinataloji Dr. 1140 TL muayne ücreti+ 500 TL perinataloji ücreti. Yine pahalı ama diğer uzmanlara göre fiyatı çok çok iyi. Birde bir arkadaş yorum yapmış Mersinde ki Dr lar daha uygun fiyat olarak. Kesinlikle öyle gitme sansiniz varsa telefonla iletişime geçin.
-Minikalbim-1 Adenks şimdi 20. Haftamdayım zaten şehir hastanesinden randevu alabilmek için çok geciktim galiba🙃
-Minikalbim-1 Adenks pahalı olduğunu tahmin ediyorum ama güncel fiyatlardan ve nerelerde yapıldığını bilmiyorum ne kadar pahalı onu öğrenmek istedim aslında 😄yeni giden arkadaşlar yazarsa sevinirim
Adenks -Minikalbim-1 evet yani ben 19.haftamdan itibaren randevu arıyorum 24 haftalık oldum hala bulamadım o yüzden pes ettim bütçem de özele yetmedi
kbrmrym96 -Minikalbim-1 iki hafta önce arayış içindeydim en uygun 1300 TL’ye Medline sorduğum çoğu yer 1500 den başlıyor
Derya0131 Adana’da ki perinotolojiler çok pahalı artı çok geç değil hemen al git randevunu ben Mersin’de de korkut beye gitttim 900 Tl Adana’da ki 1.500 aşağı açmıyor ağızlarını +90 (554) 570 75 22 çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Mercimeek -Minikalbim-1 ben şans eseri ilk girişimde randevu buldum şehir hastanesine hergün sabah 9.58 de ara randevu için benimkini açmadılar bende mhrs ye girdim hemen randevu buldum çok şaşkınım pazartesi gideceğim
-Minikalbim-1 Mercimeek detaylı ultrason için mhrs den kadın Doğumdan mı randevu almamız gerekiyor peki?
Eses01 -Minikalbim-1 ben özele gidiyorum muayene için kontroller için ama organ tarama ikili detaylı için şehire gidiyorum randevu almak mümkün değil ama sabah çok erken giderseniz kons odası var ordan yaptırabilirsiniz sonuçları yine kendi doktoruma götürüyorum böylelikle 2 doktor bakmış oluyor birtek organ tarama şehirde yok onu da marsa ile halledebilirsiniz