Hilal_blc Kızlar 28 haftaligim 2 gündür ev taşıyoruz diye ayakta kaldm getir götür yaptm agir bisey kaldirmadm vajinde agrım oldu bugün lavaboya gittiğimde de taharet alırken rahim yerinde bi boşluk hissettim ilk defa acilma falan mi acaba aşırı korkuyorum acile gitsem bisey yapmiyor şerefsizler 🥹🥹
Yazmelegi_ Hilal_blc normal polikliniğe git bi tane içinde endişe olduysa için rahat etsin en azından
Tatar59 Hilal_blc açılmayı sen hissedemezsin. Heleki rahime asla dokunman mümkün değil zaten. Evham yapmış olabilirsin.
EdaDeyis Hilal_blc rahim yerinde nasil hissediyorsun bu senin öylece hissedebilecegin bisey değil ki sana öyle gelmistir cok kafana takildiysa ultrasondan zaten görür rahim agzinin kapali olup olmadığını
Yazmelegi_ Hilal_blc muhtemelen alttan bakarlar ama haftanız düşük diye bakmayadabilir normal cihazla bakar belki bide şey oluyor ilerleyen zamanlara orası genişliyor gibi oluyor yani eşim bana öyle diyordu ben farketmiyodm genişleme olmuş diyordu
ipekcim Hilal_blc kendinizi yorduğunuz için olmuştur ama içerde bir şey yoktur :) bend bugün doktor randevusunda sordum aynı şey bendede var çünkü. Her gün temizlik ve ayakta olduğum için. Ayaklarını duvara dik dedi doktorum:)
Tatar59 Hilal_blc kız ne boşluğu doktor bile parmaklarını zorlayip sokuyo da anca erisiyo rahime. Sen normal vajinayı diyosundur yani o da boş olsun bı zahmet 😅 içini ferah tut. Öyle hissedilecek bişey değil açılma. Hissedebilsek keşke herşey çok daha kolay olurdu.
Neslibt72 Hilal_blc bende taşınıcam şimdi böyle görünce bi korktum 😩aman dikkat edin yaa son haftalar zaten
Lafayette Hilal_blc ya bem ebeme gecen sordum acilmayi kendimiz anlarmiyiz diye, hyr dedi huldu, o ole biz elimizin geldigi yerde degilmis,daha icerideymis, onu ancak ebe doktor elle muauenede bilir dedi