Happy_123 DENIZ_55 ay tesadüfün bu kadarı benimde Salı günü kontrolüm 😂var o zaman söylerse doktorumuz öğreneceğim siz İstanbul’da mısınız?
DENIZ_55 Happy_123 yok canım samsundayim bakalım be olacak bebisimizin cinsiyeti ben çok heyecanlıyım
ilkgozagrim__ Happy_123 evlendikten hemen sonra kaldım düşük oldu 6 haftalıkken şimdi o düştükten 1 ay sonra buna kaldım 8 haftalık hamileyim
Merve171214 Happy_123 evlendikten 5 sene sonra hamile kaldım 5 sene korunduk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 😊
Ummi_22 Evlendik 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Beklemiyordum kanama olmuştu sürpriz oldu. Şuan 18 haftalığız 🐥
Delidolu Happy_123 eVet oldu çok Şükür şuan ikinCiye Hamileyim aMa o Süreç benim iCin Çok zordu Rabbim kimSeyi EvlaTsizlikla SinamasiN 🤲
CivcivVeAnnesi35 Happy_123 Evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O zaman 4 buçuk haftalıktık. Şu an 12+0 ız. Yarın doktor kontrolümüz var 🥰
Svd12345 Happy_123 8 Şubat 2020 de evlendim. 19 Şubat adet oldum, ikinci ay hamile olduğumu öğrendim..