Kızlar benim yine adetim geciktiği icin doktora gittim, hamile değilim, gecen ay gittiğimde kist vardı o da kaybolmuş çok şükür.
Evlenmeden önce ve hamile kalana kadarda hep adetim düzensizdi en fazla 35 gün sürerdi. 2 defa hamile kaldım 1. De kalbi durdu 2. Si çok şükür 10 aylık ve yanımda🥰.
Ama doğum yaptıkdan sonra adetim cok düzensiz oldu emzirmiyorum onunla bir ilgisi yok yani.
Ama resmen 50 güne kadar cıkabiliyo..
Ve nisan ayında 16 gün adet gördüm hayatımda ilk defa bukadar uzun neden öyle oldu bilmiyorum.
Gecen ay doktora gittiğimde kist vardı ve hormonlara vs bakılmışdı kan vermişdim.
Herşey iyi demişdi, hormonlarda bir promlem yok (sac dökülmem olduğu icin bakılmasını istemişdim) (başka bir doktor)
Bugün eski doktoruma gittim yine adetim geciktiği icin ve kist ne durumda vs diye, kist yok, tertemiz dedi, kan sonuclarınada baktı o diğer doktorun yaptığı ama adetimin neden geciktiğini kendiside anlamayınca sende pcos var hormon bozukluğu dedi. Anlam veremedim bu birden bire gelen birşey mi ki ? Ve neye göre tanı koydu bilmediğimden soruyorum interneten araştırdım o kandaki değerlerim düşük, altan muane ultrasal da temiz hani neye göre tanı koyuluyor sizde nasıldı ? Öyle diyince çok şaşırdım pcos olanlar zor hamile kalıyor va duyardım ama ben 2 ay arayla hamile kalmışdım yada bu sonradan gelen birşey mi?
Kusura bakmayın cok uzun oldu ama kafam karışdı şimdi bende hormon bozukluğumu var yani laser randevum vardı ozaman olamıyormuyum ? Cok sacma geldi bi an iptal mi edeyim randevumu ?