Duruu2506 vanilyali99 Aynen zaman geçmiyor gibi geliyor ama sonra nasıl cabuk geçtiğini geçnişe bakınca anlıyor insan ilk gebeligimi dün gibi anımsarken suan oğlum 4 yaşında değişik bir his 🥰
MorKelebek54 Duruu2506 saol kuzum Allah herkeze nasip etsin insallah cok guzel duygular cok guzel anlar ama o zaman hic gecmiyo kalp stsini daha dinlemedik keseyi gorduk doktorum iki hafta sonra gel dedi bende dedim 25 eylul evlilik yildonumumuz o yuzden o gun dinleyelim dedik keske doktorum demesine gore gitseydik 25 eyluk cok uzun gibi geliyo
Dilek7234 Sssiilllaaaaa benim düşük tehlikem var ilaç kullanıyorum çamur gibi akıntım var dualarınızı bekliyorum
Duruu2506 Dilek7234 Rabbim yardımcon olsun Allahtan asla ümidini kesme ilk gebelikte aylarca banada öyle dediler ama suan elhamdülillah oglum yanımda 😇
MorKelebek54 Duruu2506 ebet kuzum nabalim sabretmem gerekiyo iste elimden baska biisi gelmiyo canim skildikca buraya gdiyodum sohbet ediyorum evin islerine bakkmaua caksiiyroum
Fatmaaa95 Duruu2506 benimde 6+2 keseyi gördüm çok şükür kalp atışım için haftaya çağırdı doktor sen duydun mu kalp atışını 🥰
EceSB Selamlar, benim de ilk hamileliğim 6+6 yız biz de ☺️ keseyi ve içinde bir minnak olduğunu gördüm ama kalp için 9. Haftada çağırdı doktor.
EceSB Mide bulantısı hep bir huzursuzluk şeklinde var benim de midemde, gündüz uyumak istiyorum, gece de kafama saçma sapan şeyleri takıp bölük bölüm uyuyorum normal mi bilmiyorum
EceSB 0138atiye normal bence çok erken daha ben de o dönemde gittiğimde sadece rahimde kalınlaşma başladığını görmüştü doktor. Beta hcg en az 1500 olcak demişti
Duruu2506 0138atiye Canım ben bugün gittim adet tarihine göre 6+4 olması gereken 4 haftalık dedi cok geç döllenme dedi keseyi gördük ama 5 milimmiş
BusenurOzkan- 0138atiye ben daha gitmedim bilerek bekledim bebişim biraz büyüsün diye pazartesi ilk randevum ❤️