Duruu2506 rabiss_34 iyi gidiyor suanda sıkıntı yok elhamdülillah ardenim06 insta hesabm ekleyn haberleşirz wp grbu kurp 😍
Haticetalan Nesli-diba bn 6+4 kuzu kese gördüm de kalp atışı daha duyamadık çok erken dedi ama baya tedirgin oldum
Nesli-diba Haticetalan ben de tam 8 haftalık olduğumda randevu aldım o zaman herşeyi gorecez inşallah
Nesli-diba Haticetalan inşallah görürsün ben kızımda 7. Haftada kalp atışı kese hepsini görmüştüm ideal zamn 7. Hafta
Bsssr Hanımlar bende 5+6 yım ara ara lekelenme oluyor bugün sabahta çamur gibi afedersiniz günlük pede gelmişti çok az doktora gittim geçen hafta 2 kez 2 ayrı doktor 2 Side sorun yok kanama alanı yok dedi alttan da bakıldı karından da yolk keseside göründü ama küçüktü bebek görünmedi boş gebelik vs olcak yada başka bişey korkuyorum ☹️
Duruu2506 Bsssr canım ardenim06 insta hesbm ekle ordan detaylı konuşalım ilk gebelikte benimde sürekli kanamaö vardıı
sedaus Bsssr benim de 5+2 sizin de dediğiniz gibi çamur gibi bir şey geldi. Dün ilk kez doktora gitmiştim. Vajinal ultrason ile baktı. Kesenin etrafında kanama alanı var dedi. Eve geldiğimde gördüm işte. Bugün de az az kahverengi lekeler geliyor. Yarın bir daha mı gitsem diye düşünüyorum
Hiram_ Kızlar heyecandan, endişeden kalbim duracaktı , bugün bebeğimi de gördüm kalp atışlarını da duydum Allaha şükür, Rabbim herkese yaşatsın🤲 vajinal görebildik kesenin en köşesine saklanmış🙈