Tezgel Kizlar ters rahim de kacinci haftaya kadar alttan muaye yapiliyor. Kacinci haftadan sonra karindan gozukmeye basladi bebeginiz
Edaefe Tezgel rahmimin ters oldugunu 2. Hamileligimde ogrenmistim bebek ustten gorunmeyince alttan bakti ve sonraki muanelerde hep ustten bakildi
Bedisperk Tezgel benimde rahmim ters 12. haftaya kadar alttan muayene oldum. Karnımdan bakıyordu ama bebek görünmediği için alttan bakıyordu doktorum. 12 den sonra karından görünmeye başladı net olarak
Beyhantugrul Tezgel 5. Haftada keseyi gördük ama zor göründü 7. Haftada kalp atışlarını duyduk doktorum sadece daha zor görünür karından alttan bakıp seni rahatsız etmeyelim 1 hafta geç görürüz demişti hep karından gördük suan 15 haftalık
Tezgel Edaefe bende 2.hamileligimde ogrendim 1hafta once gittgimde alttan goruldu. Yarin yine kontrolum var acaba alttan mi bakilir dedim yine
Aysenurdemirr Kızlar benim ilk 3 ay böyle olacağını alttan bakacağını söyledi ama ters rahim demedi, acaba normal mi alttan bakması
Mervekosar94 Benimde ilk ve ikinci muayene de üstten görünmedi 12 haftadan sonra üstten göründü 8 haftada kalp atışını üstten duyamadık alttan muayene olmuştum 3ü ayda artık gözükmeye başladı
Tezgel Mervekosar94 7+5 buguun karindan gorduk ama cok zor goruyorm dedi doktorum kalp atisinida karindan duyduk sukur
Mervekosar94 Tezgel göründüyse cok şükür bir keseyi dısardan gördük asla içini göremedi yada kalp atışı alamamıştı üstten muayenede
balkizim_06 Bnde 25 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç bakmadı uınede bel altı muayenesinden korkuyorum inşallah bakmazlar ya cok tırsıyorum
Mervekosar94 Aysenurdemirr ben cevremde olmadığı için korkmuştum suan 25 haftalığız herşey yolunda zamanla yukarı yerine cıkıyor