Lunalunay Merhaba henüz 1 aylık hamileyim. Kalp atışını bekliyoruz. Devlet hastanesine gittim herhangi bir tahlil yapılmadı. Bende çok yoğun demir eksikliği var. Sizler ilk 3 ayda hangi vitaminleri kullandınız veya kullanıyorsunuz?
Mmrvkpll Lunalunay şu an 10 haftalık hamileyim doktor sadece folik asit verdi vitamini 12. Haftada gittiğimde verir diye düşünüyorum bakalım
AsELinAnneSi__ Lunalunay vifolic kullandım hem folik asit hemde birçok vitamini içeriyor benzer markalar var bana tahlil yapılmıştı keseyi görür görmez devlette ekstra bir durumun varsa kesinlikle belirt cnm sağlıkla gelsin miniğin inşallah 😊🐣
Minigiim-vebenn52 Lunalunay 12.haftaya kadar sadece folik asit. 12den sonra vitamin demir ve kan ilacı
nniduaa Ben kan verdim sağlık ocağında büyük ihtimalle gebesin diyip folik asit verdi ama ben çokta kullanmadım yani 12 13. haftada da kan ve demir verdi rutin ilaçlar bunlar zaten ama senin ekstra biseye ihtiyacın varsa 9na göre hareket eder doktor
Seymoshh Lunalunay ilk üç ay sadece folik asit kullanılıyor 3.aydan sonra demir ilacı d vitamini ve genel vitamin hapı veriliyor çok krampların olursa magnezyumda verilebiliyor oda dr un gerek görürse senin değerlerine bakarak karar veriyor
Baharoloji Lunalunay efa mom kullanıyorum şuan daha önce de omepa vm kullanmıştım ikiside balık yağı ve folik asit içeriyor
Yildizyildiz94 İlk üç ay folik asit diofol ismi 3.aydan sonra vitamin İmom OMEGA Sonra Decavit, d vitamini damla, demir hapı kullanmaya devam…
Defnenin-annesi Lunalunay ocean mummy kullanıyorum hem multivitamin hem multimineral ayrıca balık yağı da var içinde. Ekstradan ocean extramag magnezyum ilacını da kullanıyorum. Bir de doktorun yazdığı demir ilacım var.