Kızlar 17.08.2023 de tam 39+6 iken doğumum oldu .
16.08.2023 de akşam ezanı nişanım geldi ,sancı bekledim ardına ama gelen giden yoktu 🥴derken uyudum sabah ezanı kalktım yine yoktu bişey namaz kıldım yatağıma yattım yatar yatmaz bir sancı vurdu anlatılmaz ,derken dakika tuttum düzensiz gelen sancılarım vardı sevindim bu arada ikinci doğumum olacaktı ☺️ilkinde sancım yok diye suni vermişlerdi 24 saat anam ağlamışti😥neyse uyudum sabah 8 de kalktım nişanın devamı gibi kanlı bir akıntı geliyordu , hastaneye gidelim diye tutturdu kayınvalidem önce hayır desem de saat 10:00 gibi annemi de alarak hastaneye gittik benimki özel hastaneydi ,sancılar da artık belirgindi ama kesinlikle suniden farklıydı daha kolay diyebilirim neyse hastaneye gittik açıklığa baktılar 3 cm ,yatış yapıldı odaya alındım nst bağlandı yarım saat sonra 4 cm idi sonra geldiler ebeler el muaynesi ile açılmayı tetiklediler parmaklarıyla aciyorlardi resmen derken 2 saat sonra 6 cm seviniyorum bende ilerliyor diye suyumu patlattilar sonra koridorda yürümeye başladım acilmanin ilerlemsini bekliyoruz tabi tekrar baş ebe geldi 7 cm açıklık çok güzel😏 fakat bebek inmiyor dedi çok üzüldüm egzersiz yaptım felan açıklık tam oldu bu arad ama bebek aşağı inmiyor çıldıracam sunide bagldilar bu arada ne kadar kactiysam da bağladılar açılmamı o hızlı ilerletti zaten bide tabi elle muayene neyse doktor geliyor bakıyor bebek inmemis 😥😥ben tabi acıdan bağırmaya başladım sezeryana alın felan diye doktor geldi çatala aldı dedi ki doğuma alıyorum açıklığın tam iyi ikin bebeği gönder tüm gücümle ıkınıyorum yok inmiyor derken doktor yarım saat daha bekliyorum seni sancı gelince ıkın bebeği aşağı gönder dedi ama ben ıkınıyorum yani yok nafile inmiyor sonra doktor geldi odama bu arada tam açıklık olalı 3,5 saat olmuş 🥴🥴açıklık bakacağım sadece dedi tamm dedim çok acıtıyordu çünkü meğer bebek rahim duvarına,kanala takılmış diye aşağı inmiyor imiş 😏doktor resmen elini soktu bebeğin kafasını cevirmesiyle bebeğin aşağı inmesi benim ıkınmam ve bebeğin doğumu bir oldu ,bebek geldi doğuyor ebe bana seni çatala alalım diyor çığlık atiyorum hayır
Gitmem bebek geldi diye derken yatakta doğumum oldu ama çok zor oldu çok yırtığım oldu dikiş atıldı bu arada ;
Son bir hafta her sabah ezanı namaz sonrası bir Kudüs hurmasina bir Meryem suresi okuyup yiyordum dua ederek birde bebeğime hatim başlatmıştım her ne kadar doğmasını istiyorduysam hatim tamamlansın öyle doğsun diye geçiyordu gönlümden hatmimi bitirdiğim günün akşamı nişanim geldi bir gün sonrası da bebişim doğdu elhamdülillah 😍🥺🥺doğumum zordu evet çok zordu o sancılar aman Allah’ım ama şükür ben doğurdum darısı daha güzel bir doğumla isteyenlerin başına 🤲🤲