Neslihankyvn Kızlar 2li taramamı yaptırdım Ankara tıp fakültesinde kız dedi doktor ordan çıkınca özele gittim özel kızda diyemez erkekde daha küçük dedi bugun kontrole gittim özele erkeğe benziyor dendi kafam karıştı sizede böyle oldumu? Şuan14+2deyiz ama ultrasyonda 15 haftalık görülüyor 🤗
Pelinizm Neslihankyvn maşallah🙈 Bizimki göstermiyor henüz haftaya tekrar gideceğiz bakalım çok merak ediyorum 🙈
Sewo Neslihankyvn benim ilk gebeliğimde 11+5 de net göründü. Yanı küçük falan denilmesi saçma olmuş .. Bence tecrübeli doktor rahat görüp söyler
Feeling07 Neslihankyvn bence sizinki erkek içime öyle doğdu baya baya :)) belli olunca beni etiketleyerek bildirirmisin 🙈😬
Bebekgeliyor 14 hafta 5 günde gösterdi çok az bi şekilde ama ben dayanamadım yine gittim şuan 15 hafta 3 gün gösterdi👶
Bebekgeliyor Neslihankyvn evet canım ama işte sonradan kızda oldu diyenler olduğu için detaylıya girmeden almicam bişey😁💜
Ayazayaz Hem tecrübeli doktor önemli hemde kızlar doktora girmeden 10 dk önce çikolata bide süt için benimki kıpır kıpırdı çikolata sağolsun 🙈 12 haftalık doktor kesin erkek dedi