Kızlar merhabaa biraz uzun olabilir amaa simdiden affolsunn ben 2019 aralık ayında aldım kucağıma oğlumu hatta burda cook güzel arkadaslıklarda edindim hala görüştüğüm neysee aslında çocuk hiç düşünmedim oğlumdan sonra fakat 5 ay önce eşimle boşanma aşamasına geldik aileler yüzünden sonra Allahın izniyle herşeyi geride bırakma aileleri hanemizin icine dahil etmeme kararı aldık ve hemen sonrasında eşim çocuk istedigini oğlumuza bir kardeş olmasını istedi fakat ben korkuyordum cünkü yaklasik 4 yıldır toplamda 5 kez adet ancak gördüm doktorlar türlü türlü ilac tedavileri uygulattı fakat kislerim rahim ağzımı kapatmıştı doktorlar cocuk düşünüyosan imlansız bilgin olsun demişlerdi neyse biz agustos basında tam karar verip artık çalışmalar basladik dün kan verdim bugün pozitif cıktı idrar testimde yine pozitif son adet tarihime görede 6+2 görünüyor doktorların zırvalıkları beni hayattan sogutmuştu resmen ama şöyle kötüde bir yanı ben ilaçlar yuzunden 72 kiloya kadar ulaşmıştım nasıl olsa cocuk olmicak kafasndayken hamilelik olayı oldu bu kiloyla 9 ay napcam bana akıl verin 😂😂😂