Sehseh Kızlar bugun tuvalet banyoları fayanslari falan erindim yukarlara fircaliyim dedim yarım aaat uğraştım çamaşır suyu kokusunda daha dikkatli olmak lazım demi kasıgim ağırdı iyice korktum ya bazen böyle aptalligim tutuyo işte ama psiman oldum
Agg0207 Sehseh 33. Haftadayim nerdeyse bide 4 buçuk yaşında aşırı hareketli kızım var her işimi kendim yaptım 3 tane tuvalet var evimde alanım büyük ama yavaş yavaş yap canım korkma birşey olmaz eğer riskli kanamalı değilse hamileligin
Papatya_kokuyo5 Agg0207 4 ay kanamam oldu ama kimse ne ihtiyacn bişeye var mı diye sordular nede aradılar kimseye muhtaç kalmadm her işimi kendim yaptım 3.5 yaşında oğlum var evimde sizin gibi 3 tane tuvalet banyo var toplam 200 metre kare bir ev suan 34 haftaya girecem çok şükür doğuma yakın iki kadın tutacam temizletecem benden kıymetli değil kimseye de muhtaç olmak istemiyorum
Agg0207 Papatya_kokuyo5 bende son bı kaç hafta kala kadın tutucm yoksa insan kendini salmazsa herşeyin hakkından geliyor vallahi
Sehseh Doğuma yakın bende birini bulup temizlik için yaptırmayı düşünüyorum ama simdi kendim yapiyorum kanamam yok şuan şükür ilk haftalar kahverengi lekelenmelerim olmuştu insan korkuyor ilk gebeliğim bide hiç tecrübem yok sağolun canlar
Bsraacelik Bende 14 haftalık hamileyim her işimi kendim yapıyorum sadece uzanmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum birşey olmaz Allahın izniyle
Papatya_kokuyo5 Agg0207 gerçekten öyle hersey psikolojik sen kaçıncı haftanda yapıcan temizligi 3.5 yaşındaki oğlum sürekli kirletiyor böyle temizlik yapıp doğuma girsek ne güzel olurdu😂😂
Agg0207 Papatya_kokuyo5 16-20 Ekim arasında doğumum olacak ben ekimin basonda yapicam herşeyi halilarida yıkamaya vericem
Papatya_kokuyo5 Agg0207 ben yolladm halıları dolap içlerine başlıyım dedim kuzenimin düğünü var ondan sonrada büyük temizlik Allah yardımcımız olsn