Evetttt Öncelikle rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese evlat sahibi bekleyenlerede sağsalim kavuşmayı nasip etsin şimdi ilk ben devlet takipliydim geceden beri pembe akıntı geliyordu ve ondam önceki günde zaten suyum sızıp duruyordu acile gittim bana açılma sancı yok deyip gönderdi sabahı zaten doktorum gel demişti gittim tam sıra alacam neymiş acilden dün gelmişim doktora sıra vermiyorlar yine acilden giriş yaptır dediler öyle yaptım tekrar baktı doktor sancı yok açılma yok günü dolmuş diyorum suyum geliyor habire geceden beride koyu kahve ve açık pembe kanamam oluyor bana diyo git cuma gel olmazsa suni başlatacam bende delleniverdim hemen özele gittim muayene oldum doktorum bebek iri 2 cm açılma vaar ama üst kemik normal doğuma uygun değil dedi ve bebek kanala inmiş dedi neyse normal riskli dedi zaten ben sezeryan istiyordum hemen yatışım yapıldı o kadar ani oldu ki eşim eve gitti paraları ayarladı ödemeleri yaptık ve saat 15:45 beni aldılar ama benimle aşırı ilgililer ameliyathaneye gidiyoruz habire beni motive ediyorlar sen zaten daha önce ameliyat olmuşsun alışıksın dediler daha önce dedikleri çocukken bademcik ameliyatı olmuştum bide ayağıma iğne batmıştı onlardan bahsediyorlar neyse yukarı çıktık 15 dakika bekledim sonra alıyoruz hazır mısın falan filan sonra anestezi doktoru geldi belimden iğne yaptı sunda işlemi yapıldı ama hiç hissetmedim ki zaten ve benle konuşuyorlar habire başka konular sonra ayaklarım uyuştu doktor geldi 5-10 dakika içinde gerçekleşti her şey hiçbir şey yok doktor hep bilgi veriyor başımda iki kişi var beimle konuşuyorlar bve o an bebeğimin ağlama sesini duydum sonra yüzüme getirdiiler ağladım sonra dikiş işlemi o arada ben kendi kendime konuşuyorum iyi olacak her şey motive veriyorum başımdakiler aynı şekil sonra işlem bitti beni odaya aldılar akşamıda yürüdüm zaten allaha şükür 4. Gün ama ben ilk günden iyiydim ve ayaktayım allaha şükür gerçekten o kadar rabbime dua ettim ki güzel doğumum olsun diye ani ve çok güzel oldu bebeişimde yanımda şu an uyuyor nasıl güzel bir duygu anlatamam rabbim herkese böyle güzel doğumlar nasip etsin paranız yoksada toplayın toplamaya çalışın özelde yapın doğumunuzu🩷🩷🫶🏻🫶🏻🫶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🩷🩷😍🥰. devlet rezilliktir yazım çok uzun oldu kusura bakmayın sormak istediğiniz me varsa cevaplarım 🫶🏻🥰