Yaman- doğrudur bende ilk devlette iki doktor bı perinatoloji gördü ama farklı sorunları anlattılar hep genetik hastalık ve bunun neyden kaynaklı olduğunu bilmek için aminyosentez istendi ve risklerini de siraladilar kabul etmedim bir ay böyle gittim geldim devlete en son devlette ki perinatoloji tayin alınca özele gittim özelde birşey olmadığını duyunca rahatladim o da sadece kalpte ki parlaklığı gördü burun kemiği çıkıklığı ve uzunluğu ense kemiği uzunluğunu ölçüp down riski yok demişti zaten parlaklığı da ona yormadi hiç zaten parlaklık olan bebeklerde down riski var bile demedi. İnsaAllah sizde de birşey yoktur türlü türlü testlerle kendinizi yormayın ne gelirse Allah’tan doğuma kadar sağlık sıkıntısı çıkarmayan bebekler tam doğduğu an bir anda sağlık sıkıntısı çıkarabiliyor beynine oksijen alamayabiliyor karnimizda ki sağlıklı hallerine de pek güvenmemek gerek sırtınızı Allah’a dayayin bol bol sadaka verin belaların defi için ve bol bol dua edin sağlıklı evlatlar için başka da güvenecek kimse yok