Kizlar bilenler var ki dün kan testi verdim 0.100 cikti ama degisik belirtilerjm var kendimi hamile gibi hissediyorum sebebi de su hem hissediyorum hemde asiri derecede suratim vucudumda sicaklik var sol kasigima agri 10 sn vurup gidiyo arada bir bu gun 11 bucukta kalktim hala deli gibi uykum var ben yumurtlamayi soyle hesapladim 26 agustos sabahi seffaf akintim vardi 26 agustos ve 27 agustosu degerlendirdim 26 agustostan sonraki 11. Gün kan verdim ama bi yerde gordum seffaf akinti kesilince yumurta catlamis oluyo diye benim yumurta catlamasi 27 ya da 28 agustos ise döllenme ihtimali var hatta 29 agustos ise bilr dollenme ihtimali var cunku 27 agustosta iliski oldu sonrasi esim gececiydi rahatsizdi derken 1 bucuk hafta olmadi o kadar gec olamaz ama sorum şu fikirlerinize ihtiyacım var boyle bisey olabilir mi ben yumurtlamadan 11. Gun diye kan verdim 0 100 cikti ama yumurtam gec catlayip dollenip daha yeni yeni yükselcek olabilir mi varmi boyle bi ihtimal ya da basina gelen var mi cunku benim pazartesi aksamı kahverengi lekelenmem de olmustu