zaman0686 kızlar merhaba clexan 4000 mg bugün baya eczanelere sorduk yok yok nerden bulabiliriz bilginiz var mı :(
EzgiKizilates zaman0686 ben de son aydayım bulamadım ilk defa oscopar aldım onun yerine aynı şey dedi doktorum
Esrayilmaz Canim ben adanaliyim hastane olarak adana ya gidip geliyorum ama esimin gorevi nedeniyle osmaniye de yasiyorum iki yerde de rahatlıkla bulabiliyorum ankara gibi bi yerde bulunmuyor mu?
Ecrn21 Özellikle tüp bebek yapan merkezlerin yanındaki eczanelerde bulabilirsiniz benim merkeze yakın eczane de bulmuştum
melisa123 bende ayni igneden kullaniyorum ama maalesef bulamadik bi turlu uretimi mi durdu ne oldu hic bir eczanede yok
zaman0686 melisa123 evet neden böyle oldu anlamadım yeni kullanmaya başladım birde yeni rapor çıktı ama bulamadım
Yenianneyimmm EzgiKizilates eczacı da dedi şirket her ay bi taneyi üretiyor bizlere bu ay ocsapar geldi mesela aynı şey dedi bende normalde clexan enox kullanıyordum şuan ocsaparı kullanıyorum
Ecrn21 Bende başından beri oksapar cleaxene kullanıyorum hangisini bulduysam birbirlerinin muadili zaten yeterki mg aynı olsun.. sanırım bunlar yurtdışı ilaçları ve yurtdışı vermiyormuş artık öyle bişey dedi eczacı
Gizemtes Ben hamilelik öncesi pıhtılaşma sorunumdan dolayı kullanıyordum.Her sene claxane satışlarında bir süre sıkıntı oluyor. Suan 14 haftalık gebeyim ve sadece ankara değil bir çok il için ilaç zor bulunuyor. Eğer ilaç deposunda çalışan yakınlarınız varsa başka illerden bir iki tane bulunabiliyor. Oksapar mg aynı ise bir sorun olmuyor.
zaman0686 Gizemtes büyük ihtimal muadili olacak canım şimdi insan herşeye tereddütle baktığı için biz daha 6 haftalığız yeni başladık bu iğneye 4 haftadan beri bende yeni yeni öğreniyorum ne olduklarını herkese teşekkürler 😊
Gizemtes zaman0686 gebelik öncesi de kullanıyordum ben oksapar ve clexane tercihim hep clexane oldu. Psikolojik mi bilmiyorum oksaparda daha çok morluk oluyor ve bence onun iğnesi diğerine göre daha çok acıtıyor